Επίδομα παιδιού α21 από ΟΠΕΚΑ: Πότε πληρώνει;

Πολλοί Ευβοιώτες έχουν κάνει αίτηση και βέβαια πρώτα από όλα θα πρέπει να ξέρουν ότι για να γίνει η πληρωμή του επιδόματος παιδιού, θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί

Η πληρωμή από τον ΟΠΕΚΑ θα γίνει πολύ σύντομα και τα λεφτά θα φανούν στην τράπεζα και έτσι το επίδομα παιδιού έρχεται με πίστωση σε λίγες μέρες.

Αρκετές οικογένειες και στην Εύβοια, θα πάρουν χρήματα από την πληρωμή του επιδόματος παιδιού προς το τέλος Σεπτεμβρίου 2022.

Από το ΟΠΕΚΑ το επίδομα παιδιού Α21 θα πιστωθεί μέσα στο Σεπτέμβρη και ειδικότερα την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου.

Τι πρέπει να προσέχουν όσοι κάνουν αίτηση για το επίδομα παιδιού 2022;

Μεγάλη προσοχή σε μια λεπτομέρεια που αν δεν δοθεί σημασία, υπάρχει κίνδυνος να ακυρωθεί το επίδομα παιδιού. Σε περίπτωση που το όνομα του παιδιού έχει καταχωρηθεί ήδη στον ΑΜΚΑ πρέπει να ακυρώσετε την αίτηση Α21 και να υποβάλετε οριστικά νέα. Αν το παιδί εξακολουθεί να εμφανίζεται χωρίς όνομα και μετά την ακύρωση της αίτησης, πρέπει να πάτε στο ΚΕΠ και να δηλώσετε το όνομα του παιδιού σας στον ΑΜΚΑ. Στη συνέχεια να ακυρώσετε πάλι την αίτηση Α21 και να υποβάλετε οριστικά νέα.

opeka επιδομα παιδιου πληρωμη
Επίδομα παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ

Πότε θα πάρουν χρήματα οι οικογένειες από τον ΟΠΕΚΑ για το 2022-2023;

Οι επόμενες πληρωμές που θα γίνουν από τον ΟΠΕΚΑ είναι η Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022, Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022 και Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023.

Τέλος θα πρέπει να ξέρετε ότι η αίτηση η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Δείτε στο βίντεο περισσότερες πληροφορίες για το επίδομα παιδιού