Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν ένα αυτοκίνητο στη θάλασσα στην Εύβοια

Έμειναν άφωνοι να κοιτούν διερχόμενοι και περαστικοί ένα αυτοκίνητο που κατέληξε στη θάλασσα στην Εύβοια.
Πιο συγκεκριμένα, το συμβάν έγινε έξω από τη Χαλκίδα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου το Σάββατο 10 Μαΐου 2025.
Το αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» ανάποδα στη θάλασσα, προκαλώντας απορία στους διερχόμενους οδηγούς.
Ένα ασημί όχημα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του, εκτοξεύτηκε εκτός δρόμου και αφού έκανε τούμπες, κατέληξε ανεστραμμένο στη θάλασσα.
Το σκηνικό θύμιζε κινηματογραφική σκηνή, με τους περαστικούς να παρακολουθούν σοκαρισμένοι το όχημα να επιπλέει ανάποδα στο νερό.
Ωστόσο, μέσα στην ατυχία του, ο οδηγός στάθηκε εξαιρετικά τυχερός.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν υπέστη σοβαρούς τραυματισμούς και είναι καλά στην υγεία του, παρά τη σφοδρότητα του ατυχήματος.
Το συμβάν ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.
Αυτοκίνητα πέφτουν στη θάλασσα
Πολλές είναι οι περιπτώσεις όπου αυτοκίνητα πέφτουν στη θάλασσα.
Η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας ήταν συγκλονισμένη και βυθισμένη στη θλίψη, έπειτα από τραγικό δυστύχημα που είχε συμβεί τα ξημερώματα της Μεγάλης Παρασκευής, 18 Απριλίου 2025.
Περίπου στις 2:30, ένα αυτοκίνητο, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, είχε εκτραπεί της πορείας του και είχε καταλήξει στη θάλασσα, στην περιοχή του Φάρου Αυλίδας.
Ο 51χρονος οδηγός είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματος. Οι αρχές είχαν κινητοποιηθεί άμεσα, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και του ΕΚΑΒ να έχουν σπεύσει στο σημείο.
Οι διασώστες είχαν καταφέρει να ανασύρουν τον άνδρα, όμως ήταν ήδη αργά.
Η είδηση είχε προκαλέσει συγκίνηση και θλίψη, ενώ πολίτες είχαν σπεύσει να αφήσουν λουλούδια στο σημείο του δυστυχήματος.
Το σπάνιο πλάσμα που έκανε πολλούς να κολλήσουν στην παραλία Χαλκίδας
Εύβοια: Το λάθος που κάνουν οι οδηγοί και πληρώνουν πρόστιμο
Εύβοια: Ξέχασες αυτό το χαρτί στο αυτοκίνητο; Θα φας πρόστιμο 400 ευρώ!
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.