Αύριο, Δευτέρα, 5 Ιουλίου, θα ξεκινήσουν οι θερινές εκπτώσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σχετική ανακοίνωση αναμένεται εντός της ημέρας.
Οι εκπτώσεις σταματούν το τέλος Αυγούστου και σύμφωνα με τη νομοθεσία τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν την πρώτη Κυριακή, κατά την έναρξη της χρονικής περιόδου των εκπτώσεων.
Σύμφωνα με τις οδηγίες των εμπορικών συλλόγων προς τα μέλη τους, κατά τη διενέργεια των εκπτώσεων, εκτός από την αναγραφή της παλαιάς και της νέας μειωμένης τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και εμπορική επικοινωνία του ποσοστού της έκπτωσης.
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΑυτή είναι η πιο διάσημη στροφή στην Εύβοια
Το χωριό με το παρεξηγημένο όνομα στην Εύβοια
Η πιο θρασύτατη κλοπή που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στη Χαλκίδα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.