Πολλές υπηρεσίες θα μείνουν κλειστές ενώ κατά τόπους ανάλογα με τις αποφάσεις των εμπορικών συλλόγων τα καταστήματα θα λειτουργήσουν ή όχι.
Πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν με ανυπομονησία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος για στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης, ωστόσο η Δευτέρα 21η Ιουνίου δεν είναι επίσημη αργία για όλους τους εργαζομένους, έτσι στο πλαίσιο αυτό, σούπερ μάρκετ και καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά, ωστόσο οι τράπεζες θα είναι κλειστές. Επίσης, τα περισσότερα εμπορικά καταστήματα θα λειτουργήσουν κανονικά του Αγίου Πνεύματος.
Πιο συγκεκριμένα, το ωράριο των σούπερ μάρκετ μέχρι τη Δευτέρα 21 Ιουνίου και ώρα 06:00, όπως ορίζει η ΚΥΑ θα είναι το ίδιο με τις υπόλοιπες εργάσιμες μέρες. Δηλαδή θα υπάρχει η δυνατότητα στα καταστήματα τροφίμων να λειτουργούν από τις 07.00 το πρωί έως τις 22.30.
Εύβοια: Το λάθος που κάνουν οι οδηγοί και πληρώνουν πρόστιμο
Εύβοια: Ξέχασες αυτό το χαρτί στο αυτοκίνητο; Θα φας πρόστιμο 400 ευρώ!
Λουκέτα στην Το ελληνικό «Μπαλί» είναι στην Εύβοια – Και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό!
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.