Χαλκίδα: Ένα πολύ μεγάλο ψάρι κολυμπούσε στη θάλασσα! [Φωτογραφία]

Δείτε τι μεγάλο ψάρι βγήκε στη θάλασσα στην παραλία της Χαλκίδας.

Ένα μεγάλο ψάρι κολυμπούσε αμέριμνο δίπλα στην ακτή στη Χαλκίδα. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Πριν μήνες, πάλι ένα μεγάλο ψάρι βγήκε από τη θάλασσα.

Μια απίστευτη φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με ένα πελώριο ψάρι να βρίσκεται στα νερά στη θάλασσα της Χαλκίδας. Όλα έγιναν ένα μεσημέρι όταν μέσα στα νερά κολυμπούσε αυτό το πελώριο ψάρι.

Κάποιοι το ονόμασαν τρομακτικό και δεν έχουν άδικο μιας και το μέγεθος του ήταν αρκετά μεγάλο. Να φανταστείτε ότι η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από πολύ μακριά. Και όμως το μέγεθος τους είναι μεγάλο παρόλη την μεγάλη απόσταση.

Αναγνώστης μας έστειλε την παρακάτω φωτογραφία. Όλα συνέβησαν όταν έκανε το περπάτημα του, δίπλα στην παραλία της Χαλκίδας.

“Τρελάθηκα με αυτό το μεγάλο μέγεθος. Πάντως σε όσους έδειξα την φωτογραφία, μου είπαν ότι μάλλον πρόκειται για τούνα. Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Εύβοια. Είναι ένα συχνό φαινόμενο μου είπαν και κάποιοι παλιοί ναυτικοί που ρώτησα” μας είπε ο αναγνώστης.

Οι τόνοι είναι είδη ψαριών που ανήκουν στην οικογένεια των σκομβρίδων. Πρόκειται για σχετικά μεγαλόσωμο ψάρι, που έχει ατρακτοειδές σώμα, το οποίο καλύπτεται, κυρίως στο θώρακα, από μεγάλα λέπια.

Δεν είναι μικρό ψάρι και το μήκος του φτάνει το ένα μέτρο. Μπορεί να ζήσει στην μεσόγειο, αλλά ανεβαίνει και στον ατλαντικό ωκεανό. Δεν κάθονται ποτέ σε ένα μέρος και είναι μεταναστευτικά ψάρια.

Τα ψάρια αυτά αλιεύονται σε όλες τις θάλασσες του κόσμου. Οι κόκκινοι τόνοι, ένα από τα μεγαλύτερα είδη, κινδυνεύει με εξαφάνιση. Ο κόκκινος τόνος θεωρείται εκλεκτός μεζές στην Ιαπωνία, όπου καταναλώνεται ωμός ως σούσι.

Δείτε φωτογραφία με ένα μεγάλο ψάρι που βγήκε από τη θάλασσα!

Είναι η στιγμή που το μεγάλο ψάρι κολυμπά στα νερά της Εύβοιας.
Η στιγμή που το μεγάλο ψάρι χοροπηδά πάνω από τη θάλασσα.
Τα νέα της Εύβοιας

Προκήρυξη δημοτικής αστυνομίας: Πότε θα πάρει ΦΕΚ;

Αυτή είναι η προκήρυξη για το λιμενικό 2022 χωρίς πανελλήνιες

Προκήρυξη ΟΣΕ 2022- 2023: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Αυτό είναι το πιο στολισμένο σπίτι της Εύβοιας [Φωτό]

Εύβοια: Τρομακτικό βράδυ έζησε ένας 35χρονος

Χαλκίδα: Δείτε τι ετοιμάζεται για μαθητές της πόλης!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις