Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ συνεχίζει να στηρίζει τις εκπαιδευτικές δομές της Εύβοιας

Προασπίζοντας σταθερά την ισότιμη πρόσβαση των παιδιών στη γνώση, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προχώρησε μέσω του Εργοστασίου του στο Μηλάκι Ευβοίας στη δωρεά εκπαιδευτικών και λογοτεχνικών βιβλίων στο Νηπιαγωγείο Αυλωναρίου στη Ν. Εύβοια. Με τον τρόπο αυτό, εμπλουτίζει σημαντικά τη σχολική βιβλιοθήκη του Νηπιαγωγείου, η οποία αποτελεί πολύτιμο εργαλείο για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές στο ταξίδι της γνώσης.

Ο Βασίλης Καμπάνης, Διευθυντής του Εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι Ευβοίας, ανέφερε σχετικά «Στον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ αναγνωρίζουμε την αξία του θεσμού της σχολικής βιβλιοθήκης για την καλλιέργεια της φαντασίας και της δημιουργικής σκέψης, αλλά και τη διεύρυνση των οριζόντων των παιδιών. Συνεχίζουμε με συνέπεια να δημιουργούμε αξία στην τοπική κοινωνία σε κάθε ευκαιρία και να χτίζουμε γερά θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, όπου κάθε παιδί θα έχει ίσες ευκαιρίες να αναπτύσσεται και να διεκδικεί τα όνειρά του».

«Το εκπαιδευτικό προσωπικό, οι μαθητές και οι γονείς του Νηπιαγωγείου Αυλωναρίου ευχαριστούν θερμά τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για τη χορήγηση βιβλίων. Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα κοινωνικής ευαισθησίας και σας συγχαίρουμε γι’ αυτό» δήλωσε η Ελένη Τσιργιώτη, Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου Αυλωναρίου.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι