Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Εύβοια: Θρήνος για 23χρονο που πέθανε από θερμοπληξία

Εύβοια: Νεκρός 23χρονος από θερμοπληξία

Θρήνος για 23χρονο παλικάρι που έχασε την ζωή του στην Εύβοια. Ο θάνατος του παιδιού βύθισε στο πένθος την οικογένεια του.

Θρήνος για ένα 23χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες που δυστυχώς έχασε την ζωή του από θερμοπληξία σε περιοχή της Εύβοιας. Ο 23χρονος ζούσε μαζί με την οικογένεια του στην Αμάρυνθο.

Την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024 το άτυχο παλικάρι έχασε τις αισθήσεις του. Δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και το βράδυ της Κυριακής κατέληξε. Το παιδί μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, ωστόσο δεν τα κατάφερε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην παθολογική κλινική. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για να το επαναφέρουν στην ζωή, αλλά δυστυχώς, λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Το πρώτο περιστατικό θερμοπληξίας στην Εύβοια

Το πρώτο θύμα θερμοπληξίας καταγράφηκε στις 21 Ιουλίου 2023, στην Ευβοια, όπου επικρατούσαν συνθήκες καύσωνα.

Συγκλονισμένη ήταν η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τον αδόκητο χαμό 43χρονου από ανακοπή που προκλήθηκε από θερμοπληξία. Πρόκειται για τον πρώτο θάνατο στη χώρα μας φέτος, λόγω του καύσωνα.

Με το θερμόμετρο να αγγίζει τους 44 βαθμούς Κελσίου στη Χαλκίδα, είχαμε αυτή την δυσάρεστη είδηση.Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια ενός 46χρονου, που πήγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας με συμπτώματα θερμοπληξίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου Χαλκίδας ήταν 5 το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου 2023. Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε το πρώτο θύμα της θερμοπληξίας του καύσωνα Κλέων στην χώρα μας.

Δεν είχε σφυγμούς και η θερμοκρασία του σώματος του ήταν 40 βαθμοί Κελσίου. Έγινε διασωλήνωση, ανάνηψη και ΚΑΡΠΑ χωρίς δυστυχώς να τον επαναφέρουν στην ζωή. Δυστυχώς είχε αφήσει την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.

Πιθανή αιτία θανάτου καρδιοαναπνευστική ανακοπή μετά την έκθεση σε πολλή υψηλή θερμοκρασία.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.