Δροσιά Χαλκίδας: Δείτε τι θα φτιάξουν στην περιοχή! [Φωτογραφία]

Ένα φωτεινό έργο ετοιμάζει η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στην περιοχή της Δροσιάς Χαλκίδας.

Έργο προϋπολογισμού 90.000 ευρώ ανέλαβε να χρηματοδοτήσει και να εκτελέσει η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Δροσιάς, στη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνος του Δήμου Χαλκιδέων.

Το έργο δημοπρατήθηκε και συμβασιοποιήθηκε στα τέλη του 2020. Μετά την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, αναμένεται να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες.

γήπεδο της Δροσιάς

Για το σωστό και ασφαλή φωτισμό του γηπέδου, προβλέπεται να εγκατασταθούν:

– 4 σιδηροϊστοί, ύψους 15 μέτρων, με σκάλα ανόδου ασφαλείας με προστατευτικές κυκλικές στεφάνες και με βάση προβολέων τύπου «angle».

– 16 φωτιστικά σώματα προβολέων αλογόνου 2000Watt, τοποθετημένα ανά 4 στους 4 ιστούς.

– Υπόγειο δίκτυο τροφοδοσίας των φωτιστικών σωμάτων.

Προβλέπεται επίσης να αποξηλωθούν τμήματα της υπάρχουσας περίφραξης του γηπέδου, τα οποία έχουν υποστεί φθορές και να αντικατασταθούν. Η προθεσμία εκτέλεσης του έργου έχει οριστεί στους οκτώ (8) μήνες.

«Μετά την έναρξη των εμβολιασμών, ελπίζουμε όλοι να πάρουμε γρήγορα πίσω τις ζωές μας, να επιστρέψουμε γρήγορα στην κανονικότητα! Για αυτή την πολυπόθητη επιστροφή, εργαζόμαστε όλοι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Με αυτό το σκεπτικό, φροντίζουμε για τον ασφαλή ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου της Δροσιάς. Έτσι, ώστε να το χαίρονται “μέρα – νύχτα” τα σωματεία και τα παιδιά μας, μόλις επιστρέψουν στη δράση», δήλωσε σχετικά ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.