Γκρουπ Πάσχα στρατός 2023: Πότε θα αρχίσουν οι άδειες

Πότε ξεκινά το γκρουπ Πάσχα για στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό
Πότε ξεκινά το γκρουπ Πάσχα για στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό – πηγή φωτογραφίας: unsplash

Αργίες: Το Πάσχα αργεί, ωστόσο πολλοί εργαζόμενοι στο στρατό ρωτούν για το πότε είναι το γκρουπ Πάσχα 2023 για τις άδειες στον στρατό.

Βέβαια από τις top αναζητήσεις στο διαδίκτυο για το Πάσχα είναι και το πότε πέφτει το Πάσχα το 2023. Είναι αρκετά νωρίς για το πότε θα δοθούν οι άδειες από τον στρατό. Θα δούμε βέβαια πότε δόθηκαν το 2022 και ποιες ημερομηνίες ακούγονται για φέτος.

Άδειες Πάσχα 2023: Ποια θα είναι τα δύο γκρουπ και πότε θα πάρουν άδεια;

Είναι η ερώτηση πολλών εργαζόμενων στον στρατό. Εδώ και καιρό στελέχη του στρατού ζητούν να υπάρχει ενημέρωση των γκρουπ Πάσχα έγκαιρα ώστε να μπορούν να βρουν οικονομικό εισιτήριο.

Κάθε χρόνο το υπουργείο Εθνικής Άμυνας βγάζει τα «γκρουπ» διακοπών το στελεχών των ενόπλων δυνάμεων. Αυτό συμβαίνει πάντα στις γιορτές του Πάσχα αλλά και των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα γκρουπ εορταστικών αδειών των Χριστουγέννων για το Στρατό θα είναι δύο, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.

Το 2022, το πρώτο γκρουπ ξεκίνησε από τη Μεγάλη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 και τελείωσε την Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022.

Το δεύτερο γκρουπ Πάσχα άρχισε από 27 Απριλίου μέχρι 4 Μαϊου. Μένει να επιβεβαιωθούμε αν τελικά θα τα γκρουπ Πάσχα 2023 για τον στρατό θα είναι όπως κάθε χρόνο.

Το Πάσχα φέρνει ωραία διάθεση

Καθώς οι γιορτές πλησιάζουν και στο νου έρχονται οικογενειακές και φιλικές συγκεντρώσεις, φαγητά και γλυκά, διασκεδάσεις, δώρα, χαρούμενες φωνές. Έρευνες και στατιστικές δείχνουν ότι τις ημέρες των γιορτών αυξάνονται τα ωραία συναισθήματα. Καταστάσεις, άνθρωποι, σκέψεις, συναισθήματα και προσωπικές δυσκολίες μαζί με την λάμψη και την χαρά των γιορτών.

Το Πάσχα είναι η γιορτή της Χριστιανοσύνης για μικρούς και μεγάλους! Για εμάς τους Χριστιανούς η λέξη «Πάσχα» σημαίνει, το πέρασμα του Χριστού από τον θάνατο στη ζωή. Λέγεται και αλλιώς «Λαμπρή», ονομασία που προήλθε από τους αναστάσιμους κανόνες της εκκλησίας,

Γιατί είναι τόσο πεσμένη η διάθεση μετά το Πάσχα

Παρά το εορταστικό κλίμα και τη χαρά των ημερών πολλοί άνθρωποι νιώθουν κακοδιάθετοι και πεσμένοι λίγο μετά το Πάσχα. Η εξήγηση είναι μία. Έχουμε βάλει στόχο το Πάσχα για να περάσουμε καλά και όταν περνούν μας κάνει να χάνουμε την διάθεση. Επομένως για να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας μετά το Πάσχα είναι σημαντικό να καθιερώσουμε μια νέα πιο υγιεινή ρουτίνα. Ένα καλό πρώτο βήμα είναι να αποφύγουμε την κρεατοφαφία και να αυξήσουμε τα φρούτα και τα λαχανικά στη διατροφή μας.

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Φωτοβολταϊκα επιδότηση 2023: Πότε αρχίζει;

Μόλις δεις αυτή τη φωτογραφία στην Εύβοια έρχεται το διαζύγιο!

Χαλκίδα: Σε ποια πάρκα θα γίνει ανάπλαση;

Θα πάθετε πλάκα αν δείτε πόσο χιόνι έπεσε στην Εύβοια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις