Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on Google
Μεγάλος φόβος υπάρχει για κτίριο που βρίσκεται στη Χαλκίδα. Κάθε μέρα γίνεται έλεγχος και η αγωνία χτυπάει κόκκινο.
Μελετητές που ασχολούνται με την στατική των κτιρίων είναι στο σημείο και παρατηρούν το φαινόμενο. Υπάρχουν παντού ρωγμές και αυτό είναι που ανησυχεί αυτούς που περνούν δεκάδες ώρες την εβδομάδα σε αυτό το κτίριο της Χαλκίδας.
Και δεν είναι μόνο το παλιό κτίριο αλλά και οι σεισμοί που δεν αφήνουν με τίποτα την ηρεμία όσων περνούν αμέτρητες ώρες εκεί.
Χρόνιο κτιριακό πρόβλημα υπάρχει στο σχολικό συγκρότημα των ΕΠΑΛ Χαλκίδας στον Βούρκο και ήρθε ξανά στην επικαιρότητα από την αυτοψία μηχανικών του Δήμου Χαλκιδέων και το ανησυχητικό δελτίο τύπου που εξέδωσε.

Οι μαθητές, οι γονείς και οι καθηγητές ανησυχούν για τις άθλιες και επικίνδυνες συνθήκες στις οποίες κάνουν μάθημα.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Ποιες παραλίες έχουν γαλάζια σημαία;
Χαλκίδα: Ώρες αγωνίας για ανήλικο παιδί ύστερα από τροχαίο
Φωτιά τώρα κάτω από την υψηλή γέφυρα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

