Τα ζώδια σήμερα 8 Μαρτίου 2021 και όλες οι ημερήσιες προβλέψεις τους

Μάθε τα πάντα για τα ζώδια σήμερα και δες αναλυτικά ποια είναι η πρόβλεψη για σήμερα.

Τι θα συμβεί σήμερα στα ζώδια; Πρόβλεψη για τα ζώδια σου σύμφωνα με τις αστρολογικές όψεις της ημέρας. Για τους μελετητές της αστρολογίας και μόνο, τα ζώδια είναι 12 “ενεργειακά τμήματα” (ίσα μεταξύ τους) στα οποία χωρίζεται ο Ζωδιακός Κύκλος, και τα οποία υποτίθεται κατά κάποιο παραεπιστημονικά εξηγούμενο ή “ανεξήγητο” τρόπο επηρεάζουν τα ανθρώπινα φαινόμενα ή συμβάντα ή δραστηριότητες.

Δείτε αναλυτικά τα ζώδια σήμερα

Κριός σήμερα:

Αν είσαι δεσμευμένος, θα βεβαιωθείς με ποικίλους τρόπους, για την ειλικρίνεια των αισθημάτων του συντρόφου σου και θα εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του, βελτιώνοντας την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παλιός έρωτας, θα σου δώσει ξανά δείγματα και σημάδια της αγάπης του, μέσω της επικοινωνιακής οδού!

Ταύρος σήμερα:

Η σημερινή ημέρα θα είναι εξαιρετικά πιεστική και το πρόγραμμά σου πολύ φορτωμένο. Ωστόσο, οι αστρολογικές όψεις φαίνεται να σε ευνοούν τόσο, ώστε να διεκπεραιώσεις άμεσα όλες σου τις υποχρεώσεις και κατόπιν να αποφορτιστείς από την όλη πίεση.

Δίδυμος σήμερα: 

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, με ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην επαναπαύεσαι όμως, γιατί από απερισκεψία μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη και να τα χάσεις όλα.

Καρκίνος σήμερα:

Ευχάριστες θα είναι οι εξελίξεις στα προσωπικά σου. Αν είσαι αδέσμευτος, θα έχεις μία νέα γνωριμία. Είσαι έτοιμος;

Τα λιοντάρια ίσως είναι τυχερά

Λέων σήμερα:

Σήμερα, επιτέλους οι κόποι και οι μεγάλες σου προσπάθειες βρίσκουν ανταπόκριση και ανταμείβεσαι αναλόγως. Αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα και σε ικανοποιεί ηθικά.

Πλέον, όλα σου τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σου έχουν γίνει πραγματικότητα. Μην επαναπαύεσαι όμως και συνέχισε να αξιοποιείς κάθε προοπτική περαιτέρω εξέλιξης που σου παρουσιάζεται.

Παρθένος σήμερα:

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα, με ευχάριστες εξελίξεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μην επαναπαύεσαι όμως, γιατί από απερισκεψία μπορεί να οδηγηθείς σε λάθη και να τα χάσεις όλα.

Ζυγός σήμερα:

Σήμερα, ορισμένες απρόοπτες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Μην πανικοβάλλεσαι και προσπάθησε με ηρεμία να συνειδητοποιήσεις τι γίνεται. Οπλίσου με υπομονή και δύναμη, και θα δεις πως σύντομα θα συντονιστείς με τα νέα δεδομένα.

Σκορπιός σήμερα:

Καλά τα νέα για τα επαγγελματικά σου. Έρχονται νέες προτάσεις που θα καρποφορήσουν.

Τοξότης σήμερα: 

Καλά νέα έρχονται από έναν μακρινό σου συγγενή. Σίγουρα θα ενθουσιαστείς και θα κερδίσεις μπόλικη αισιοδοξία.

Αιγόκερως σήμερα:

Μάλλον σου τελειώνουν οι ευσεβείς πόθοι και οι φρούδες ελπίδες για οτιδήποτε πρακτικό ή επαγγελματικό, πράγμα καλό γιατί ξέρεις που στέκεσαι.

Υδροχόος σήμερα
Το κατά πόσο σε ικανοποιεί η ερωτική σου ζωή ή τα χρήματα που βγάζεις από δημιουργικές ασχολίες, είναι σαφέστατο κι όχι απαραίτητα ευχάριστο.

Ιχθύες σήμερα
Αν καταλάβεις ότι κάπου επέμενες και δεν είχες επαφή με την πραγματικότητα, παραδέξου το, ειδικά στην σχέση και την οικογένεια σου.