Αυτές είναι οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022 στη Χαλκίδα

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022: Πότε θα ανάψουν στη Χαλκίδα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα;
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022: Πότε θα ανάψουν στη Χαλκίδα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα;

Ξεκινούν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022 στη Χαλκίδα ενόψει των εορτών, σε συνεργασία με τις Δημοτικές Ενότητες και Κοινότητες και με την βοήθεια των Πολιτιστικών Συλλόγων του Δήμου.

Η Χαλκίδα έχει ντυθεί ήδη στα γιορτινά της και μας καλεί να συναντηθούμε και να μεταφέρουμε παντού το μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας των εορτών.

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022: Πότε θα ανάψουν στη Χαλκίδα τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα;

Αυτό θα γίνει την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 19:00 στον προβλήτα του Αγ. Νικολάου. Θα γίνει η τελετή του ανάμματος του Χριστουγεννιάτικων δέντρων και των «ριζωμένων» στον Πορθμό του Ευρίπου, μέσα στη θάλασσα. Στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις 2022 της Χαλκίδας, συμμετέχουν η φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Χαλκιδέων και αργότερα συναυλία Ελληνικής και Ξένης Μουσικής με τους BOCA NEGRΟ.

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων, συνοδεία της χορωδίας και των Ομίλων Μουσικής του 5ου Πρότυπου Γυμνασίου Χαλκίδας με καθηγήτριες, την Δέσποινα Γερογιάννη και Βάλια Σεβροπούλου, παιανίζει τα κάλαντα και τραγουδούν Χριστουγεννιάτικες μελωδίες στους εμπορικούς δρόμους και σε κεντρικά σημεία της πόλης.

Καθόλη την διάρκεια των Χριστουγέννων θα υπάρχουν θεατρικές και μουσικές παραστάσεις που θα φιλοξενηθούν στο θέατρο Παπαδημητρίου. Στις κλειστές αίθουσες όπου θα γίνουν οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων στις δημοτικές ενότητες Χαλκίδας

-Ν. ΑΡΤΑΚΗ – Σάββατο 17/12. ώρα 17:30, Δημαρχείο Ν. Αρτάκης

-ΒΑΣΙΛΙΚΟ – Κυριακή 18/12, ώρα 19:30, πλατεία πλησίον 3ου Δημοτικού Σχολείου

-ΔΡΟΣΙΑ – Δευτέρα 19/12, ώρα 19:00, πλατεία Δροσιάς

-ΒΑΘΥ – Τρίτη 20/12, ώρα 19:00, πλατεία Βαθέος Αυλίδας

Σε όλες τις τελετές ανάμματος των Χριστουγεννιάτικων δέντρων θα παρευρεθεί η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Χαλκιδέων.