Δείτε τι φύτρωσε μέσα σε ένα χωράφι του στην Εύβοια [Φωτογραφία]

Βασικά ούτε ο ίδιος πίστευε με αυτό που ξεφύτρωσε στο χωράφι του. Την κοίταζε, την ξανακοίταζε και δεν μπορούσε να πιστέψει με τίποτα σε αυτό που έβλεπε.

Μάλιστα φώναξε και την γυναίκα του για να της το δείξει. Η ίδια δεν έβγαλε λαλιά αλλά κάθισε και την θαύμαζε. Μια φωτογραφία που πραγματικά κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Για διακοσμητικό στοιχείο θα κρατήσει μία πατάτα, μιας και είναι η πιο ερωτική πατάτα. Πρόκειται για μια πατάτα σε σχήμα καρδιάς.

Μία πατάτα σε σχήμα καρδιάς “χάρισε” ένα μικρό περιβολάκι σε χωριό της Εύβοιας στον ιδιοκτήτη του, ο οποίος, όταν αντίκρισε την… εκκεντρική πατάτα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του.

“Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να πάρω την πατάτα και να την βάλω μέσα στο γραφείο μου. Με το χέρι μου την καθάρισα για να μην έχει χώματα. Την έχω φυλάξει στο σπίτι και όταν θα έρθει η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, δεν χρειάζεται να πάρω δώρο.” μας είπε ο αγρότης.

Και πρόσθεσε: “Με το lockdown και με τις επιστρεπτέες προκαταβολές που πήραμε δεν έμεινε και τίποτα για δώρο, οπότε θα αρκεστούμε στην ερωτική αυτή πατάτα”

Αρχικά ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, υποψιάστηκε ότι πρόκειται για κάποιο αστείο της συζύγου της, όμως, όταν πήγε κοντά, ανακάλυψε ότι η πατάτα κάθε άλλο παρά αστείο ήταν.

Όσο για την …τύχη του ιδιόμορφου λαχανικού, δήλωσε ότι αφού το χαρεί για λίγες μέρες σαν διακοσμητικό αργότερα θα το “μεταμορφώσει” σε βασική ύλη για την παρασκευή πιάτων γκουρμέ, τα οποία θα μοιραστεί με την σύζυγό του…

ρχικά ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης, υποψιάστηκε ότι πρόκειται για κάποιο αστείο της συζύγου της, όμως, όταν πήγε κοντά, ανακάλυψε ότι η πατάτα κάθε άλλο παρά αστείο ήταν.