Δείτε τι εμφανίστηκε στο χωράφι του στην Εύβοια [Φωτογραφία]

Ο έρωτας τελικά πάει παντού ακόμα και στο χωράφι.

Ο έρωτας είναι παντού, στον αέρα, στην θάλασσα, στις ανθρώπινες σχέσεις και στην ζωή. Πρωταγωνιστής της υπόθεσης ένας αγρότης που όταν αντίκρισε αυτό το αντικείμενο στο χωράφι του νόμιζε ότι κάποιος ήθελε να κάνει πλάκα μαζί του.

Όταν είδε, αυτό το απίστευτο στο χωράφι του στην Εύβοια, νόμιζε ότι η γυναίκα του, είχε βάλει το χεράκι της. Κοίταξε δεξιά και αριστερά και δεν την είδε. Έτσι συνειδητοποίησε ότι τυχαία βρέθηκε στο χωράφι του. Μία… εκκεντρική πατάτα έκανε την εμφάνιση της στο περιβόλι ενός ζευγαριού στην Εύβοια.

«Στήθος μάρμαρο… καρδιά πατάτα» λέει η γνωστή φράση, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση η πατάτα ήταν στην κυριολεξία μια καλοσχηματισμένη καρδιά!

Μια μικρή ιστορία για την πατάτα

Για όσους δεν ξέρουν, Η παραγωγή πατάτας ήταν πολύ σημαντική, ιδιαίτερα στα δύσκολα χρόνια των Παγκοσμίων πολέμων, αφού έθρεψε και κράτησε ζωντανούς πολλούς ανθρώπους.

Έχοντας την πατάτα, χόρταιναν και δεν πέθαιναν της πείνας. Η πατάτα έσωσε πολλές οικογένειες που ήταν αντιμέτωπες με την πείνα εκείνη την σκληρή εποχή.

Ευδοκιμεί καλύτερα σε δροσερό, υγρό κλίμα. Η Γερμανία, η Ρωσία και η Πολωνία είναι οι μεγαλύτερες πατατοπαραγωγές χώρες της Ευρώπης.

Τέλος, στην Ελλάδα την έφερε ο Ιωάννης Καποδίστριας. Στην αρχή καλλιεργήθηκε σε περιορισμένη κλίμακα, πειραματικά, στην περιοχή της Tίρυνθας.

“Είναι η πρώτη φορά που μου τυχαίνει κάτι τέτοιο. Συνήθως άκουγα ιστορίες από άλλους και δεν το πίστευα. Να που όμως έτυχε και σε εμένα. Όταν την έδειξα την πατάτα σε κάποιους φίλους μου, μου είπαν ότι έχουν δει καρδιά σε ντομάτες. Τυχαίνει καμμιά φορά η φύση να εκπέμπει έναν μεγάλο ερωτισμό.” μας είπε.

Παρακάτω θα δείτε την φωτογραφία με την πατάτα που βρέθηκε σε χωράφι στην Εύβοια.

«Στήθος μάρμαρο… καρδιά πατάτα» λέει η γνωστή φράση, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση η πατάτα ήταν στην κυριολεξία μια τέλεια καρδιά!