Δείτε τι ξεφύτρωσε σήμερα στην παραλία της Χαλκίδας! [Φωτογραφία]

Θα θέλαμε να πιστεύουμε ότι ξεφύτρωσε και όχι ότι ανθρώπινο χέρι έκανε το παρακάτω που θα δείτε στη φωτογραφία.

Στις μέρες μας, αυτό που έχει σημασία, είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Χρόνια οι άνθρωποι προσπαθούν να σώσουν ότι έχει απομείνει και κάνουν προσπάθειες να μην συνεχιστεί άλλο το κακό.

Αυτό που έχει πρωταρχική σημασία είναι η προστασία της θάλασσας. Το θαλάσσιο περιβάλλον έχει επηρεαστεί αρνητικά από τους ρύπους, ιδιαίτερα στις παράκτιες ζώνες, όπου οι επιπτώσεις των μολυσμένων υδάτων στους ανθρώπους, τα ζώα και τα φυτά είναι πιο έντονα αισθητές.

Το ρεπορτάζ μας το σημερινό έχει να κάνει με την πρωτεύουσα της Εύβοιας. Η Χαλκίδα είναι κτισμένη στις δύο πλευρές του Πορθμού του Ευρίπου, όπου ένα μέρος της καταλαμβάνει τμήμα της νήσου Εύβοιας, το δε άλλο έχει κτιστεί στην Βοιωτία.

Στην ηπειρωτική πλευρά της, στον λόφο της Κανήθου, δεσπόζει το Οθωμανικό κάστρο του Καράμπαμπα, το οποίο, μαζί με τη Γέφυρα του Ευρίπου και το μοναδικό φαινόμενο αλλαγής της κατεύθυνσης των υδάτων, ανά έξι ώρες και ενδιάμεσα (περίπου) ένα δεκάλεπτο στασιμότητας (παλίρροια του Ευρίπου), αποτελούν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της.

Είναι μία καταπληκτική περιοχή όπου εκατοντάδες συμπατριώτες μας απολαμβάνουν τον περίπατο τους όλο το 24ωρο.

Δεν θα το πιστέψετε αλλά δεν υπάρχει ώρα που να είναι άδειος ο πεζόδρομος της παραλίας της Χαλκίδας. Εκεί με το περπάτημα, βλέπεις την απέραντη φυσική ομορφιά.

Σε αυτή την περιοχή θα δείτε τι έγινε ένα πρωινό. Πιο συγκεκριμένα όπως βλέπετε και εσείς βρέθηκε στη θάλασσα πολυθρόνα που είχε φτιαχτεί με παλέτες.

παλέτες θάλασσα
Εντελώς ξαφνικά βρέθηκε στη θάλασσα μία πολυθρόνα που κατασκευάστηκε με παλέτες.