Θρίλερ για δύο παιδιά στην Εύβοια -Δείτε τι έπαθαν

Τοπίο στην Εύβοια
Η Εύβοια είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας και το έκτο μεγαλύτερο της Μεσογείου. Η έκταση του νησιού είναι 3.654 τ.χλμ. και εκτείνεται κατά μήκος της βορειοανατολικής ηπειρωτικής Στερεάς Ελλάδας, από το Μαλιακό κόλπο μέχρι απέναντι από την ακτή της Ραφήνας, χωρισμένη από αυτήν με την Ευβοϊκή θάλασσα.

Ολόκληρη επιχείρηση εντοπισμού τους στήθηκε στην Εύβοια για να βρει δύο νέα παιδιά που χάθηκαν σε βουνό.

Ήταν βράδυ Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2020 όταν 2 νέα άτομα χάθηκαν. Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή του Λιμνιώνα. Πρόκειται για δύο νέα παιδιά ηλικίας γύρω στα 27 έτη.

Οι νεαροί έχασαν τον προσανατολισμό τους με αποτέλεσμα έως και λίγο μετά τις 8.30 να μην μπορούν να εντοπιστούν. Στην περιοχή βρέθηκαν άντρες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας και λίγο πριν τις 10 το βράδυ, ευτυχώς κατάφεραν να τους προσεγγίσουν.

Είναι καλά στην υγεία τους.

Ο Λιμνιώνας βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Εύβοιας, πολύ κοντά στα Ψαχνά. Η παραλία βρέχεται από το Αιγαίο συχνά επηρεάζεται από τους αέρηδες.

Ειδήσεις σήμερα

Ένα σπάνιο πλάσμα κάθεται πάνω σε μια κολώνα στην Εύβοια [Φωτογραφία]

Πως θα γεμίσετε το σπίτι σας με εκατομμύρια λαμπάκια κάνοντας τον εντυπωσιακότερο στολισμό στην περιοχή σας με μόλις 25 λεπτά του ευρώ

Εύβοια: Δείτε τι εμφανίστηκε στο φλυτζάνι μιας γυναίκας! [Φωτογραφία]

Δείτε όλα τα νέα από την Εύβοια, τη στιγμή που συμβαίνουν, με την ματιά του Γιώργου Κουτσελίνη στο Evianews.com