O Χαλκιδέος Στέργιος Μπίλας συγκινεί: Από μικρός ήθελα χρυσό μετάλλιο με τα χρώματα της Ελλάδας

«Έκανα τον μικρό Στέλιο περήφανο» δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο Στέργιος Μπίλας κατά την άφιξη του στην Αθήνα με δύο χρυσά μετάλλια στις αποσκευές του από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Κ23.

Όπως εξομολογήθηκε «από μικρό παιδάκι ήθελα το χρυσό μετάλλιο με τα χρώματα της εθνικής ομάδας».

Ο Χαλκιδέος Μάριος Στέργιος Μπίλας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ελεύθερο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης Νέων Ανδρών U23 που διεξάγεται στο Δουβλίνο.

Ο Στέργιος Μπίλας πραγματοποίησε μια εξαιρετική κούρσα, τερματίζοντας στην πρώτη θέση με χρόνο 21.83 και ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Συγχαρητήριο μήνυμα της Δημάρχου Χαλκιδέων, για τις πολλαπλές διακρίσεις του Χαλκιδέου αθλητή Κολύμβησης Στέργιου-Μάριου Μπίλα

Θερμά συγχαρητήρια στον Χαλκιδέο αθλητή Κολύμβησης Στέργιο-Μάριο Μπίλα, για την 1η θέση στα 50μ. Ελεύθερου και 50μ. Πεταλούδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Νέων Ανδρών U23 στο Δουβλίνο και για την κατάκτηση του νέου πανελλήνιου ρεκόρ στα 50μ. Πεταλούδα.

Είναι τιμή μας να έχουμε τόσο διακεκριμένους αθλητές, άξιους εκπροσώπους του Δήμου μας, που ξεκίνησαν την επιτυχημένη πορεία τους από το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας. Η νίκη αυτή είναι επιβράβευση της μεγάλης προσπάθειας, της επιμονής, της υπομονής και της σκληρής δουλειάς που κατέβαλε ο ίδιος, μαζί με τους προπονητές και την οικογένειά του.

Η επιτυχία ανεβάζει τη Δήμο μας ακόμη πιο ψηλά στον ναυταθλητισμό, θέση που του αξίζει, θέση που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη μας για άρτιες υποδομές και την υλοποίηση του Κλειστού Κολυμβητηρίου στη Χαλκίδα, σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας.

Στέργιο, σου ευχόμαστε υγεία και η ανοδική πορεία σου να συνεχιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στην Ντόχα. Σε ευχαριστούμε!