Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχαμε έξω από τη Χαλκίδα με έναν τραυματία
Όλα έγιναν στην περιοχή της Δροσιάς όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το αυτοκίνητο νεαρού άντρα έφυγε από την πορεία του.
Το όχημα βρέθηκε εκτός δρόμου με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί και να τραυματιστεί σοβαρά.
Τον νεαρό άνδρα απεγκλώβισαν άνδρες της Πυροσβεστικής ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Λόγω του σοβαρού τραυματισμού ο 20χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Αθηνών.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 11 και μισή το πρωί στην περιοχή της Δροσιάς Χαλκίδας, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε εκτός δρόμου και αναποδογύρισε.
Υπήρχε ένα άτομο εγκλωβισμένο στο όχημα, και οι αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα για να το απεγκλωβίσουν.
Στο σημείο του ατυχήματος βρέθηκαν τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, με εννέα πυροσβέστες καθώς και αστυνομικές δυνάμεις.
Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν τις ακριβείς συνθήκες του ατυχήματος.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

