Με απόφαση της Δημάρχου Χαλκιδέων, Έλενας Βάκα, ορίστηκαν οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χαλκιδέων, με θητεία έως την 2α Ιανουαρίου 2026
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που αναλαμβάνουν καθήκοντα Αντιδημάρχων επιλέχθηκαν για να συνδράμουν την άσκηση των αρμοδιοτήτων της Δημάρχου, ενώ παράλληλα τους μεταβιβάστηκαν συγκεκριμένες αρμοδιότητες, ανάλογα με το αντικείμενο ευθύνης τους.
Η απόφαση στοχεύει στην αποτελεσματικότερη διοίκηση του Δήμου και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, μέσα από την εξειδίκευση και τον συντονισμό των ενεργειών σε καίριους τομείς.
1) Την Αναστασία Μακαρώνα-Ψυχογυιού, καθ’ ύλην αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικών Δομών και αναπληρώτρια Δήμαρχο.
2) Τον Νικόλαο-Παναγιώτη Παπαγεωργόπουλο, καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Οικονομικών και Διοίκησης
3) Τον Βασίλειο Γουρνή, καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Τεχνικών Υπηρεσιών, Υποδομών και Έργων Αυτεπιστασίας.
4) Τον Γεώργιο Πάνο, καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.
5) Tον Χαράλαμπο Κώσταρο, καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Γεωτεχνικής, Πρασίνου και Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων.
6) Την Δήμητρα Σακελλαράκη, καθ’ ύλην αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Πολιτισμού και Τουρισμού.
7) Τον Κωνσταντίνο Ζέρβα, καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης.
8) Την Βασιλική Κόντου, καθ’ ύλην αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Υγείας, Ατόμων με Αναπηρία και Εθελοντισμού.
9) Τον Αθανάσιο Τριανταφύλλου, καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Πολιτικής Προστασίας.
10) Την Ελένη Αϊδίνη, καθ ύλην αρμόδια Αντιδήμαρχο για θέματα Πολεοδομίας.
11) Τον Ιωάννη Νέζη, καθ’ ύλην αρμόδιο Αντιδήμαρχο για θέματα Αθλητισμού.
12) Την Ευαγγελία Παλαιολόγου, κατά τόπον αρμόδια Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ληλαντίων.
13) Τον Δημοσθένη Κουτουλή, κατά τόπον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Νέας Αρτάκης.
14) Την Μαρία Βάθη, κατά τόπον αρμόδια Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Αυλίδας.
15) Τον Κωνσταντίνο Καρβούνη, κατά τόπον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τη Δημοτική Ενότητα Ανθηδόνας.
Σημείωση: Οι Αντιδήμαρχοι Βασίλειος Γουρνής, Χαράλαμπος Κώσταρος, Γεώργιος Πάνος και Κωνσταντίνος Ζέρβας θα είναι άμισθοι.
u Τέλος ανακοινώνεται ότι:
è Ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Εκμετάλλευσης Περιουσίας Χαλκίδας (Δ.Α.Ε.Ε.Π.Ε.Χ.), θα προταθεί ο Ελευθέριος Λειβαδίτης.
è Ως Πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων της Δ.Ε.Υ.Α.Χ, της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Χαλκιδέων, παραμένουν οι Ιωάννα Δαριβέρη, Κωνσταντίνος Βελής και Ιωάννης Βαβουλιώτης αντίστοιχα.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

