Σοκ στη Χαλκίδα όταν ένα ανήλικο παιδί απειλούσε να πέσει από την υψηλή γέφυρα.
Όσοι περνούσαν από το σημείο πάγωσαν βλέποντας την κατάσταση αυτή. Κοντά στην υψηλή γέφυρα ήταν οι αστυνομικοί και λίγα μέτρα πιο μακρυά ένα ανήλικο παιδί που κοιτούσε προς την θάλασσα.
Όλα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης 12 Σεπτεμβρίου 2024 στη Χαλκίδα με πρωταγωνιστή έναν 16χρονο που έφυγε από το σπίτι του λίγες ώρες νωρίτερα.
Έφυγε μόνος και δεν σήκωνε το τηλέφωνο και αυτό ήταν που ανησύχησε τους γονείς τους που άμεσα απευθύνθηκαν στην αστυνομία.
Αρχικά, ο 16χρονος βρήκε καταφύγιο στο αλσύλλιο κοντά στη γέφυρα, αλλά αργότερα, για άγνωστους λόγους, βρέθηκε στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας.

Ανέβηκε στη γέφυρα και πέρασε έξω από τα κάγκελα και τότε ήταν αυτό που πάγωσε όσους περνούσαν με τα αυτοκίνητα τους. Απειλούσε να πέσει στη θάλασσα.
Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αρχές, και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και ένας διαπραγματευτής.

Μετά από περίπου μία ώρα διαπραγματεύσεων, ο 16χρονος πείστηκε να μην προβεί στο απονενοημένο διάβημα ανακουφίζοντας όσους ήταν εκεί και την οικογένεια του.
Όσοι ήταν στο σημείο ανακουφίστηκαν από την έκβαση της υπόθεσης. Ο έφηβος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας και είναι καλά στην υγεία του.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

