Αυτό δεν το έχετε δει ξανά στην παραλία της Χαλκίδας στην Εύβοια

Ήταν μια συνηθισμένη ημέρα στην παραλία της Χαλκίδας, όταν κάτι απρόσμενο τράβηξε την προσοχή των περαστικών.
Εκεί όπου κανείς περιμένει να δει βάρκες στα νερά του Ευβοϊκού, ξαφνικά εμφανίστηκε… ένα αυτοκίνητο!
Το θέαμα ήταν πραγματικά ανεξήγητο και δημιούργησε αναστάτωση στους παρευρισκόμενους, καθώς το όχημα επέπλεε στη θάλασσα, δίπλα στην παλιά γέφυρα. Τέτοιο σκηνικό δεν το είχαν ξαναδεί.
Όσοι ήταν εκεί, έπαθαν την πλάκα της ζωής τους με αυτό που είδαν στην παραλία της Χαλκίδας κοντά στην παλιά γέφυρα.
Έχει γίνει και αυτό στη Χαλκίδα και έχει αποτυπωθεί στις μνήμες επισκεπτών και κατοίκων.
Τα έχουμε δει όλα στη Χαλκίδα τα τελευταία χρόνια αλλά αυτό που αντικρίσαμε δεν ήταν τόσο συχνό μέχρι που έγινε.
Ένα αυτοκίνητο όπως θα δείτε και εσείς, άρχισε να τσουλάει και έπεσε μέσα στα νερά του Ευβοϊκού δίπλα από την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας.
Άμεσα ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές που βρέθηκαν στο σημείο και έκαναν ενέργειες για να απομακρυνθεί από τα νερά του Ευβοϊκού τον Φεβρουάριο 2023.
Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που βρέθηκε στη θάλασσα στην παραλία στη Χαλκίδα.
Στο σημείο βρέθηκαν οι λιμενικοί όπου εντόπισαν το όχημα και στη συνέχεια ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του για την άμεση απομάκρυνση του.

Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

