Που φτιάχνουν πεζοδρόμια στη Χαλκίδα;

Που φτιάχνουν πεζοδρόμια στη Χαλκίδα;

Τα πεζοδρόμια είναι μια σημαντική κίνηση μιας και διευκολύνει την διάβαση των πεζών στη Χαλκίδα.

Όταν υπάρχουν πεζοδρόμια σε μια πόλη, μπορεί εύκολα ο πολίτης να μην πάρει το αυτοκίνητο του και να πάει με τα πόδια για να κάνει τα ψώνια του στην αγορά. Με αυτή την κίνηση από την μία κάνει οικονομία στην τσέπη του και από την άλλη δεν μολύνει το περιβάλλον με τα καυσαέρια.

Νέα πεζοδρόμια ετοιμάζονται μιας και ξεκίνησε το έργο αντικατάστασης των κυβολίθων και στην οδό Ιωαννίδου στη Χαλκίδα.

Οι εργασίες αντικατάστασης του κυβολιθικού οδοστρώματος και ανακατασκευής των πεζοδρομίων στην οδό Ιωαννίδου, γίνονται στο πλαίσιο του συνολικού έργου «Αποκατάσταση των πεζόδρομων Χαλκίδας». Οι εργασίες θα συνεχιστούν με τους κυβόλιθους στο 3ο Δημοτικό σχολείο και στις περιοχές Αλάτσατα (Ηλία Βενέζη), Καναπίτσα και παλιές εργατικές κατοικίες «Βλαχερνών».

Που φτιάχνουν πεζοδρόμια στη Χαλκίδα;

Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Ο καύσωνας «λύγισε» την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας: Δεν ανοίγει απόψε 

Χαλκίδα: 1 άντρας στο νοσοκομείο ύστερα από τροχαίο ατύχημα

Σοβαρό τροχαίο στη Λιανή Άμμο – Στο έδαφος νεαρός οδηγός μηχανής

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ