
Η Χαλκίδα ζει αυτή την κατάσταση εδώ και μήνες. Το τράνταγμα είναι αυτό που μας θυμίζει άσχημες εικόνες. Ένα τράνταγμα που σπέρνει πανικό και φόβο αλλά και ερωτήματα για το τι μέλλει γενέσθαι.
Ο σεισμός ξύπνησε και πάλι και ταρακούνησε τη Χαλκίδα δύο φορές σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023.
Ο σεισμός αναστάτωσε τους κατοίκους. Το επίκεντρο ήταν κοντά στο χωριό Ύπατο που οι κάτοικοι εδώ και ώρες νιώθουν την γη να σείεται έντονα. Ο πρώτος σεισμός καταγράφηκε στις 9 και 10 το πρωί και ήταν εντάσεως 3,7 Ρίχτερ. Ο δεύτερος σεισμός έγινε μετά από μία ώρα.
Δεν ήταν μόνο το κούνημα αλλά και το βουητό μας είπαν οι κάτοικοι στο Ύπατο, ενώ τον σεισμός τον κατάλαβε όλη η Εύβοια. Το θέμα είναι ότι η Χαλκίδα έχει καταλάβει όλους τους σεισμούς που γίνονται τώρα τελευταία. Μιλάμε για τον σεισμό στους Ζάρακες και τον εγκέλαδο στα Ψαχνά.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί της Πέμπτης μέχρι και τώρα έχουν καταγραφεί δεκάδες μετασεισμοί.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

