
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για ένα έργο στολίδι που έρχεται για την Εύβοια – Θέμα ημερών είναι να ξεκινήσει ο πρώτος μεγάλος δρόμος της Εύβοιας.
Η Εύβοια είναι ένας νομός με φτωχό οδικό δίκτυο όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που ζητούν οι Ευβοιώτες όλα τα έτη είναι να δημιουργηθεί ένας δρόμος για να μην χάνονται ανθρώπινες ζωές στην άσφαλτο.
Είναι θέμα ημερών προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές για τον πρώτο μεγάλο δρόμο στην Εύβοια, την Παράκαμψη Χαλκίδας που θα είναι στολίδι όχι μόνο για τη Χαλκίδα αλλά και για όλο τον νομό μιας και θα μειώσει τις αποστάσεις.
Η εργολαβία για τον πρώτο μεγάλο δρόμο της Εύβοιας παρουσιάστηκε προ ημερών στη Βουλή στην αρμόδια Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και πλέον είναι θέμα ημερών η υπογραφή της σύμβασης.
Που βρίσκεται το έργο της παράκαμψης Χαλκίδας
Το έργο βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο υπογραφής της σύμβασης. Στόχος είναι μέσα στο έτος να έχουν στηθεί τα πρώτα εργοτάξια και να εκκινήσουν οι εργασίες για τον πρώτο μεγάλο δρόμο της Εύβοιας. Το έργο της μελέτης και κατασκευής της οδικής παράκαμψης της Χαλκίδας και των Ψαχνών συνολικού μήκους 26,2 χλμ δημοπρατήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο με προυπολογισμό 210 εκατ. ευρώ.
Η οδός της Παράκαμψης Χαλκίδας με τα συνεχόμενα τμήματα της Παράκαμψης Ψαχνών και της αρτηρίας σύνδεσης Βόρειας – Νότιας Εύβοιας εντάσσεται στα έργα βελτίωσης της οδικής σύνδεσης Αθήνας και Χαλκίδας με τη βόρεια Εύβοια. Παράλληλα, συμβάλλει στην αποσυμφόρηση του αστικού ιστού της Χαλκίδας, της Νέας Αρτάκης και των Ψαχνών από τη διερχόμενη κυκλοφορία, η οποία σήμερα διέρχεται από τις παραπάνω αστικές περιοχές.
Η δημοπράτηση για τον πρώτο μεγάλο δρόμο της Εύβοιας πραγματοποιήθηκε στις αρχές του έτους αρχικά με την υποβολή των φακέλων και στη συνέχεια με την αποσφράγιση των προσφορών. Η διάρκεια του έργου έχει οριστεί σε 48 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

