
Όταν είδε την σκιά, τότε ήταν αργά μιας και είχε αρχίσει ήδη ο εφιάλτης που δεν θα ξεχάσει όσο ζει.
Δύο άτομα αναζητούνταν από την αστυνομία και ενώ το πρόσφατο χτύπημα που έκαναν στη Χαλκίδα προκαλεί αίσθηση…
Ήταν μια ληστεία όπου οι δράστες άσκησαν βία για να πάρουν μία τσάντα που είχε βάλει στην πλάτη γυναίκα. Στόχος των ληστών ήταν μια γυναίκα την ώρα που περπατούσε ανενόχλητη σε κεντρικό δρόμο της Χαλκίδας ξημερώματα. Και δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά μιας και πριν μέρες είχαμε και άλλη δράση των τσαντάκηδων πάλι με θύμα μια γυναίκα.
Γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει σε κεντρικό σημείο της Χαλκίδας όταν ένας κουκουλοφόρος προσπαθούσε να της πάρει την τσάντα
Οι δύο δράστες επέβαιναν σε μηχανή που λίγες ώρες πριν είχαν κλέψει από πυλωτή πολυκατοικίας. Και οι δύο φορούσαν κουκούλες και κάνοντας την βόλτα τους στους δρόμους της πόλης βρήκαν το υποψήφιο θύμα τους. Το πλησίασαν και ο συνεπιβάτης, κατέβηκε από το δίκυκλο και με δύναμη προσπάθησε να πάρει την τσάντα. Η γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει και να αντιστέκεται αλλά αυτό δεν τον πτόησε που άρχισε να την σπρώχνει με δύναμη μέχρι που έπεσε κάτω η άτυχη γυναίκα. Της πήραν την τσάντα που περιείχε χρήματα, τηλέφωνο και προσωπικά έγγραφα και εξαφανίστηκαν.
Οι αστυνομικοί έχοντας άψογα αντανακλαστικά και δρώντας αστραπιαία, έφτασαν στα ίχνη των ληστών με αποτέλεσμα η κλεμμένη μηχανή να δοθεί πίσω στον νόμιμο κάτοχο της. Η άτυχη γυναίκα μπόρεσε να πάρει πίσω μόνο το κινητό της ενώ τα προσωπικά της έγγραφα και τα χρήματα που υπήρχαν στην τσάντα έκαναν φτερά.
Συμβουλές από την αστυνομία σε περίπτωση αρπαγής τσάντας
-Μην μεταφέρετε μεγάλα χρηματικά ποσά στο πορτοφόλι σας, την τσάντα ή τη τσέπη σας.
-Μη βάζετε το πορτοφόλι σας σε πίσω τσέπη.
-Μην μεταφέρετε πιστωτικές κάρτες και µπλοκ επιταγών στην ίδια τσέπη ή τσάντα.
-Μην παίρνετε τσάντα όταν πηγαίνετε για ψώνια σε καταστήματα και ιδιαιτέρως σε σημεία που συχνάζει πολύς κόσμος (λαϊκή αγορά, πολυκαταστήματα κ.λ.π.) και ειδικά σε περιόδους εορτών.
-Σε χώρους όπου υπάρχει συνωστισμός προστατέψτε καλά τις τσάντες και το πορτοφόλι σας.
-Για κανένα λόγο μην αφήνετε ανοιχτές τις τσάντες.
-Μην αφήνετε τις τσάντες έξω από δοκιμαστήρια καταστημάτων ρούχων.
-Όταν βρίσκεστε σε υπαίθριους χώρους ή χώρους αναψυχής μην τοποθετείτε την τσάντα σας σε διπλανά καθίσματα ή στα πόδια σας.
-Όταν περπατάτε φροντίστε να βαδίζετε στην εσωτερική πλευρά του πεζοδροµίου και σε κατεύθυνση αντίθετη της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων.
-Κρατάτε γερά την τσάντα σας και πηγαίνετε στην μέσα πλευρά του πεζοδρομίου, έχοντας την προς την πλευρά των κτιρίων και όχι του δρόμου.
Κέντρο Αθήνας: Νεαρός αρπάζει ανενόχλητος τσάντα – Βίντεο ντοκουμέντο
Κάμερα ασφαλείας “πιάνει” στα πράσα νεαρό ληστή που αρπάζει ανενόχλητος την τσάντα ενός άνδρα.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

