Πονοκέφαλος για τους κατοίκους είναι οι κλοπές σε σπίτια της Χαλκίδας
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να μπουκάρουν σε σπίτια που είναι απομακρυσμένα. Βλέπουν που έχει παράθυρο και το παραβιάζουν. Μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις έχουν και αυτοκίνητο για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία. Δεκάδες περιπτώσεις έχουν γίνει στην Εύβοια με το αυτοκίνητο να κουβαλά τον “θησαυρό” τους. Ευτυχώς οι αστυνομικοί έχουν καλά αντανακλαστικά και όταν δουν ένα όχημα με ύποπτο φορτίο, το σταματούν.
Άλλη μια κλοπή θα είχαμε το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Αυγούστου στη Χαλκίδα αν δεν τους έπιανε επ’ αυτοφόρω.
Ένας ανήλικος και ο συνεργός του, παραβίασαν παράθυρο της οικίας και εισήλθαν στο εσωτερικό της με σκοπό την κλοπή. Το δυσάρεστο είναι ότι υπάρχει μεγάλη παραβατικότητα στους ανήλικους.
Από αυτή την σύλληψη, έβγαλαν λαβράκι οι αστυνομικοί μια και οι δράστες μαζί με άλλα δύο άτομα αποτελούν μέλη εγκληματικής ομάδας, οι οποίοι το χρονικό διάστημα από 1 έως και 17-08-2022, είχαν κάνει και άλλες κλοπές.
Η λεία που αποκόμισαν από την παράνομη δράση τους, περιλαμβάνει χρήματα, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα των παθόντων όπως βλέπετε και στη φωτογραφία.

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του κακουργηματικού χαρακτήρα σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Μυστήριο στη Χαλκίδα: Γιατί έκλεισε ξαφνικά η Υψηλή Γέφυρα;
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

