
Η κακοκαιρία Μπάρμπαρα ήρθε και στη Χαλκίδα χωρίς να αξιόλογη χιονόπτωση, ωστόσο υπάρχει κάτι που εξόργισε πολλούς Χαλκιδέους και θα το θυμούνται για μια ζωή. (Διαβάστε όλα τα νέα για την κακοκαιρία Μπάρμπαρα)
Για άλλη μια φορά ο πολίτης πέρασε δύσκολες ώρες χωρίς θέρμανση μέσα στον κρύο καιρό. Με το που άρχισαν να πέφτουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού, ξεκίνησαν και τα προβλήματα ηλεκτροδότησης.
Μια ολόκληρη περιοχή στην Κάνηθο έζησε δύσκολες στιγμές μέσα στο κρύο. Και τα προβλήματα δεν έμειναν εκεί αλλά συνεχίστηκαν παρόλο το γεγονός ότι δεν άσπρισε από το χιόνι η Χαλκίδα. Την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023, οι μισές περιοχές της Ευβοϊκής πρωτεύουσας έμειναν χωρίς ρεύμα για αρκετές ώρες. Αυτό ήταν που ξεχύλισε το ποτήρι της οργής για τους κατοίκους.
Πολίτες κάθονταν στο σπίτι τυλιγμένοι με κουβέρτες περιμένοντας εφιαλτικά να περάσει η ώρα και να αποκατασταθεί η βλάβη που δεν υπήρχε επίσημη ανακοίνωση.
Σε κάποιες πολυκατοικίες μάλιστα οι ένοικοι μετέφεραν στις πλάτες τους ηλικιωμένους και άτομα με ειδικές ανάγκες.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

