Χαλκίδα: Δείτε ένα πελώριο πλάσμα που κοιμότανε σε παραλία

Ένα απίστευτο και πελώριο πλάσμα είχε καθίσει ένα καλοκαίρι σε παραλία στη Χαλκίδα. Ένα πλάσμα που έκανε σε πολλούς εντύπωση αν και στην αρχή φοβήθηκαν.

Έπαθαν πλάκα όσοι έβλεπαν αυτό το μεγάλο πλάσμα. Ήταν ακίνητο και όλοι νόμιζαν ότι δεν βρίσκονταν στην ζωή.

Ωστόσο αν το παρατηρούσαν καλύτερα, έβλεπαν ότι έκανε μικρές κινήσεις. Αυτό τους έδωσε ανακούφιση.

Το πλάσμα είχε βρεθεί σε παραλία της Χαλκίδας για να ξεκουραστεί.

Είναι μικρά ζώα, που φτάνουν μόνο το ενάμιση σε μήκος αλλά ζυγίζουν κοντά στα 100 κιλά.

Οι χρωματισμός της γούνας ποικίλλει, αλλά συνήθως αποτελείται από μαύρα μικρά στίγματα που περιβάλλονται από ένα ανοιχτόχρωμο δαχτυλίδι, σε ανοιχτό γκρίζο φόντο.

Πρόκειται για μια φώκια αν καταλάβατε καλά από την παραπάνω περιγραφή. Μια φώκια που επισκέφθηκε την παραλία της Χαλκίδας.

Το πλάσμα είχε βρεθεί στην παραλία στην περιοχή του ορφανοτροφείου για να ξεκουραστεί.
Το πλάσμα είχε βρεθεί σε παραλία της Εύβοιας για να ξεκουραστεί.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

1.021 μέτρα μυστήριο δίπλα στη Χαλκίδα, που οι δορυφόροι δεν μπορούν να νικήσουν Μύθος ή αλήθεια;

Ο καύσωνας «λύγισε» την παλιά γέφυρα της Χαλκίδας: Δεν ανοίγει απόψε 

Χαλκίδα: 1 άντρας στο νοσοκομείο ύστερα από τροχαίο ατύχημα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ