Δύο οδηγοί μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας – Πως έγινε το απίστευτο τροχαίο

Ένα απίστευτο ατύχημα έγινε στα ΚΤΕΛ της Χαλκίδας στην Εύβοια το απόγευμα της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου 2025.
Όλοι σοκαρίστηκαν με αυτό που έγινε στα ΚΤΕΛ της Εύβοιας και πιο συγκεκριμένα, στην πιάτσα των ταξί.
Όταν άκουσαν τον θόρυβο και κοίταξαν να δουν τι συμβαίνει, έπαθαν πλάκα με το σκηνικό που αντίκρισαν μιας και πολλά ταξί είχαν κολλήσει το ένα δίπλα στο άλλο.
Ήταν 4 το απόγευμα όταν συνέβη το απίστευτο ατύχημα όπου σαν αποτέλεσμα, δύο άντρες να μεταφέρθούν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Πιο συγκεκριμένα, αστικό λεωφορείο έπεσε στην πιάτσα που εκείνη την στιγμή ήταν σταθμευμένα αρκετά οχήματα.
Το αστικό λεωφορείο ξέφυγε από την πορεία, πέφτοντας πάνω σε 8 σταθμευμένα ταξί με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι οδηγοί.
Η στιγμή της σύγκρουσης
Στην παρακάτω φωτογραφία αποτυπώνεται η στιγμή της σύγκρουσης στην πιάτσα των ταξί στα ΚΤΕΛ στη Χαλκίδα.
Είναι λίγα δευτερόλεπτα μετά, όταν έπεσε πάνω του το αστικό λεωφορείο. Όπως θα δείτε και εσείς αρκετά οχήματα έχουν υποστεί υλικές ζημιές.
Είναι η στιγμή όπου οι οδηγοί έχουν βγει έξω από τα οχήματα και πηγαίνουν να δουν αν κάποιος συνάδελφος τους χρειάζεται βοήθεια.

Από την σύγκρουση, εκτός από υλικές ζημιές σε σταθμευμένα οχήματα, είχαμε και τον τραυματισμό δύο οδηγών.
Οι συνάδελφοι τους άμεσα πήγαν να τους βοηθήσουν μιας και δεν μπορούσαν να περπατήσουν.
Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο
Μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου ευτυχώς είναι καλά στην υγεία τους.
Οι άτυχοι άντρες εκείνη την στιγμή ήταν στο ταξί τους, και περίμενα στην πιάτσα για να πάρουν πελάτη όταν συνέβησαν όλα.
Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αιτία του τροχαίου. Τα αιτία διερευνά η τροχαία Χαλκίδας, που βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο.
Η οδηγός του λεωφορείου που βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

