
Όλα έγιναν στο σπίτι τους στη Χαλκίδα με ένα ζευγάρι πίσω από την κλειστή πόρτα να νομίζει ότι θα συναντούσε τον θάνατο.
Πίσω από την κλειστή πόρτα, ο άντρας ήταν πεσμένος στο πάτωμα και η γυναίκα χτυπημένη στο πρόσωπο να εκλιπαρεί για έλεος.
Οι στιγμές ήταν τόσο δύσκολες που νόμιζαν ότι θα συναντούσαν τον θάνατο.
Όλα αυτά έγιναν στο σαλόνι του σπιτιού τους. Λίγα λεπτά αργότερα, το ζευγάρι δεν πίστευε με τίποτα ότι θα ζούσε μια τόσο δύσκολη στιγμή.
Όλα έγιναν μεθοδευμένα με πρωταγωνιστές τρία άτομα μέτριου αναστήματος με κουκούλες και μάσκες στα πρόσωπα τους.
Με ειδικά εργαλεία κατάφεραν να κάνουν τρύπα στην περίφραξη και να μπουν μέσα στο οικόπεδο που ήταν το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού.
Παραβίασαν την κεντρική πόρτα και κατάφεραν να αιφνιδιάσουν το αντρόγυνο.
Ήταν σβέλτοι και βίαιοι. Ο ένας έριξε στο πάτωμα τον άντρα και ο άλλος με μαχαίρι τραυμάτισε την γυναίκα στο πρόσωπο αφού πρώτα της πήρε τα χρυσαφικά που φορούσε.
Χαλκίδα: Σοκάρει η ληστεία
Σε μια ανατριχιαστική ληστεία που σοκάρει την τοπική κοινωνία, οι δράστες μιας ένοπλης ληστείας εισέβαλαν σε μια μονοκατοικία της περιοχής, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμένη την ιδιοκτήτρια και στερώντας από την οικογένεια τον πιστό τους τετράποδο φίλο.
Πίσω από την κλειστή πόρτα για αρκετά λεπτά, το ζευγάρι βίωνε ένα μαρτύριο με τους δράστες να ζητούν επίμονα για την κρυψώνα των χρημάτων τους.
Από το μένος τους δεν γλύτωσε κανείς και μάλιστα την ώρα που ήταν πεσμένος ο άντρας, κατάφεραν να του πάρουν την χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό.
Όσοι ώρα ζούσε μαρτυρικές στιγμές το άτυχο ζευγάρι, ο τρίτος της εγκληματικής παρέας έψαχνε το κτίριο και λάφυρα.
Κατάφερε να πάρει κάποια ρολόγια που βρήκε καθώς και κινητά τηλέφωνα.
Τα λιγοστά λεπτά που έζησαν παρέα με τους βασανιστές τους, τους φάνηκαν ατελείωτα.
Στο τέλος, αφού πήραν τα κλοπιμαία, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο τους και μαζί με τον σκύλο του σπιτιού που άρπαξαν, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Εύβοια: Επικρατεί ανησυχία
Η Εύβοια αντιμετωπίζει μια ανησυχητική αύξηση στα κρούσματα κλοπών και ληστειών.
Η ασφάλεια των πολιτών έχει βρεθεί στο επίκεντρο των προβληματισμών, με τις αρχές να αντιμετωπίζουν την κατάσταση με αυξημένες περιπολίες και ενίσχυση των αστυνομικών δυνάμεων.
Οι πολίτες, ολοένα και περισσότεροι, εκφράζουν την ανησυχία τους για τη συχνότητα των επιθέσεων, καθώς οι δράστες επιδεικνύουν αυξημένο θράσος και επιθετικότητα.
Σπίτια και επιχειρήσεις δεν φαίνεται να ξεφεύγουν από το φάσμα της εγκληματικότητας.
Την ίδια ώρα, η αστυνομία έχει εντείνει τις περιπολίες της, επικεντρώνοντας τις προσπάθειές της σε περιοχές με υψηλότερο βαθμό εγκληματικότητας.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

