Για το μήνα Ιούνιο, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
1.ΤΕΤΑΡΤΗ 23 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Θεατρική Παράσταση «ΕΛΕΝΗ», με την εφηβική θεατρική ομάδα, της τοπικής θεατρικής σκηνής «Περί Τεχνών».
2.ΠΕΜΠΤΗ, 24 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Παιδική Θεατρική Παράσταση, «ΤΟ ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ» (Γενική είσοδος 10€).
3.ΣΑΒΒΑΤΟ, 26 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Θεατρική Παράσταση «ΚΑΨΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ». (Γενική είσοδος 12€). Οραματιστείτε μια παράσταση με ακριβά κουστούμια, πλούσια σκηνικά και σενάριο που τα σπάει! Τώρα ξεχάστε τα όλα αυτά και ελάτε να δείτε μια παράσταση που δεν έχει τίποτα από αυτά! Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και υπακούν τις εντολές του κοινού δημιουργώντας από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα. Μια παράσταση κωμικού αυτοσχεδιασμού όπου επιτέλους εσύ, ο θεατής έχει τη δύναμη να αποφασίσει τα πάντα! Ο Λάμπρος Φισφής, ο
Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσετε εσείς!
4.ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Συναυλία Δημοτικού Ωδείου «Ν. Σκαλκώτας- «Μια Βραδιά Γεμάτη Μελωδίες». Το Δημοτικό Ωδείο «Ν. Σκαλκώτας» παρουσιάζει τη συναυλία «Μια βραδιά γεμάτη μελωδίες», με Ελληνικά, ξένα τραγούδια και Οπερέτα, με τους:
Αθηνά Τσολάκου-σοπράνο
Θοδωρής Ευστρατιάδης-τενόρος
Δημήτρης Χρυσανθακόπουλος-πιάνο
Συμμετέχουν:
Γιούλη Λάμπρου
Νεφέλη Καρποδίνη
Γωγώ Σκλιά
Η Είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη και μέχρι τον αριθμό των 750 καθήμενων θεατών (75% της χωρητικότητας του θεάτρου, σύμφωνα με τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα υγιεινής). Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, τόσο κατά την είσοδο, όσο και κατά την έξοδο σας, τηρουμένων των αποστάσεων ασφαλείας (1,5 μ.).
5.ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 Ιουνίου στις 9:00 μ.μ: Stand Up Comendy, «Α ΕΔΩ, ΣΠΙΤΙ», με τους Θωμά Ζάμπρα & Χρύσα Κατσαρίνη – ON TOUR.
(Γενική είσοδος 12€).
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

