Μπήκε μέσα σε σούπερ μάρκετ με όπλο στα χέρια
Τρόμος σε σούπερ μάρκετ της Χαλκίδας το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου.
Ήταν 7 το απόγευμα όταν έξω από το κατάστημα στάθμευσε μια μηχανή. Χωρίς να χαθεί χρόνος έβαλαν σε εφαρμογή το σχέδιο τους.
Ο ένας από τους δύο μπήκε μέσα στο σούπερ μάρκετ με όπλο στα χέρια και σκόρπισε τρόμο.
Φορούσε κουκούλα και δεν το πτόησε το γεγονός ότι εκείνη την ώρα υπήρχε κόσμος που έκανε τα ψώνια του για το Πασχαλινό τραπέζι.
Δεν τους ένοιαξε ούτε το γεγονός ότι έκαναν την ληστεία, δίπλα σε πολυσύχναστο δρόμο που εκείνη την ώρα είχε αυξημένη κίνηση.
Με το όπλο στα χέρια μπήκε στην επιχείρηση και πλησίασε τους υπαλλήλους ζητώντας τους τις εισπράξεις της ημέρας.
Πήρε άγνωστο χρηματικό ποσό και επιβιβάστηκε στην μοτοσυκλέτα που τον περίμενε ο συνεργός του.
Χωρίς να χαθεί χρόνος, πάτησε το γκάζι και χάθηκε στα σοκάκια της Χαλκίδας.
Για το περιστατικό κάνει έρευνες η αστυνομία.
Σπανίζουν οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ
Συνήθως οι ληστές δεν προτιμούν και τόσο τα σούπερ μάρκετ για να κάνουν ληστείες μιας και δεν θέλουν να έρθουν σε επαφή με αρκετό κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα τελευταία χρόνια δεν είναι τόσο συχνές οι ληστείες σε σούπερ μάρκετ στην Εύβοια.
Άλλη μια ληστεία σε σούπερ μάρκετ είχαμε αρχές καλοκαιριού το 2021.
Φορούσε μάσκα, κράνος και κρατούσε στο χέρι μια σύριγγα σε σούπερ μάρκετ της Χαλκίδας.
Μπήκε στην επιχείρηση έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.
Φορώντας κράνος και ιατρική μάσκα και με την απειλή σύριγγας που έφερε, αποπειράθηκε να αφαιρέσει τις εισπράξεις από το ταμείο.
Οι αντιδράσεις όμως των υπαλλήλων, τον εξανάγκασαν να τραπεί σε φυγή, επιβιβαζόμενος σε δίκυκλη μοτοσικλέτα που είχε σταθμεύσει στο σημείο, η οποία δεν έφερε την κρατική πινακίδα κυκλοφορίας της.
Λίγα λεπτά αργότερα, συνελήφθη μετά από την απόπειρα ληστείας σε super market, σε περιοχή της Χαλκίδας.
Η σύλληψη του πραγματοποιήθηκε λίγα λεπτά αργότερα, στο πλαίσιο άμεσης κινητοποίησης αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, που διενήργησαν αναζητήσεις στην περιοχή.
Ο συλληφθείς εντοπίσθηκε έξωθεν της οικίας του, όπου βρέθηκε και η δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας του, η οποία κατασχέθηκε ως μέσο για τη διευκόλυνση της παράνομης δραστηριότητάς του.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

