Για χρόνια, ο Τάσος δεν ήταν απλώς ένα αδέσποτο ζώο
Ήταν μια γνώριμη και τρυφερή παρουσία, ένα σιωπηλό σύμβολο συντροφικότητας και αγάπης.
Ένας τετράποδος φίλος που έφυγε από την ζωή στις 2 Φεβρουαρίου 2026. Εκείνη την μέρα μια πόλη 150000 κατοίκων έγινε μια γροθιά γιατί μέσα από τον Τάσο (σ.σ. αυτό ήταν το όνομα του), έβλεπαν την αγάπη.
Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του το πέρασε στην παραλία της Χαλκίδας, κυρίως στον χώρο έξω από τα δικαστήρια, όπου καθημερινά τον συναντούσαν περαστικοί, εργαζόμενοι και θαμώνες.
Τον χαιρετούσαν, τον τάιζαν, τον φρόντιζαν. Και εκείνος ανταπέδιδε με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με την ήρεμη παρουσία του, το βλέμμα γεμάτο καλοσύνη και μια αίσθηση οικειότητας.
Με τα χρόνια, ο Τάσος έγινε κάτι περισσότερο από γνωστός. Έγινε σημείο αναφοράς για την παραλία, μια ζωντανή υπενθύμιση ότι τα ζώα μπορούν να ενώσουν ανθρώπους και να δημιουργήσουν δεσμούς χωρίς λόγια.
Πολλοί τον φωτογράφισαν, άλλοι μιλούσαν για αυτόν σαν να ήταν παλιός φίλος, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τον αναζητούσαν κάθε φορά που περνούσαν από τη Χαλκίδα.
Η απουσία του αφήνει ένα κενό. Όμως η μνήμη του θα μείνει ζωντανή στις καρδιές των Χαλκιδέων και όλων των φιλόζωων.
Ο Τάσος θα θυμίζει πάντα πως η αγάπη δεν χρειάζεται λόγια για να γίνει αισθητή.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


