Ένας άνθρωπος ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία της Χαλκίδας, και ειδικά στη συνοικία του Αγίου Ιωάννη, έφυγε από τη ζωή το πρωί του Σαββάτου (24/1).
Πρόκειται για τον 55χρονο Δημήτρη Μπλατσιώτη. Παρά τη μεγάλη μάχη που έδωσε, δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και άφησε την τελευταία του πνοή.
Ο εκλιπών διατηρούσε επί σειρά ετών το περίπτερο στην οδό Αναπαύσεως, σημείο αναφοράς για τη γειτονιά.
Διαβάστε ακόμα: Το απίστευτο ψάρι που έπιασαν 2 Χαλκιδέοι
Καθημερινά, φίλοι και γνωστοί περνούσαν από εκεί, δημιουργώντας μια μικρή παρέα, με τον Δημήτρη να ξεχωρίζει για τον χαρακτήρα και την ανθρώπινη παρουσία του.
Το τελευταίο διάστημα, το ξαφνικό «λουκέτο» στο περίπτερο είχε προκαλέσει ερωτήματα στους κατοίκους της περιοχής, καθώς λίγοι γνώριζαν τη δύσκολη μάχη που έδινε ο Δημήτρης με την υγεία του.
Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στη Χαλκίδα και ιδιαίτερα στη γειτονιά του Αγίου Ιωάννη, όπου η απουσία του θα είναι αισθητή.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.


