Πίσω από τους ψυχρούς αριθμούς των στατιστικών κρύβεται μια σοκαριστική πραγματικότητα – Όταν ακούς την λέξη τροχαίο στην Εύβοια τώρα, δυστυχώς ξέρεις που έχει γίνει
Δεκαετίες ολόκληρες χωρίς να έχει γίνει καμμιά αλλαγή, ένας δρόμος που δεν έχει γνωρίσει βελτίωση και μια επικίνδυνη χάραξη χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ασφαλείας.
Η αλήθεια για αυτόν τον δρόμο δεν είναι απλά οι κατεστραμμένες λαμαρίνες, αλλά οι χαμένες ζωές και ο φόβος στα μάτια χιλιάδων οδηγών καθημερινά.
Ο οδικός άξονας Χαλκίδας – Βασιλικού, μια από τις πιο πολυσύχναστες αρτηρίες της Εύβοιας, έχει μετατραπεί σε δρόμο καρμανιόλα, με τα τροχαία ατυχήματα να αποτελούν μια ζοφερή ρουτίνα.
Κατά καιρούς, στο συγκεκριμένο τμήμα του οδικού δικτύου έχουν γίνει πολυάριθμα τροχαία ατυχήματα.
Από απλές υλικές ζημιές μέχρι τραγικά δυστυχήματα που έχουν βυθίσει στο πένθος τοπικές κοινωνίες, ο δρόμος Χαλκίδας – Βασιλικού κουβαλά μια κατάρα.
Το φαινόμενο οχημάτων που εκτρέπονται της πορείας τους και καταλήγουν στα χωράφια αποτελεί μια ζοφερή και συχνή υπενθύμιση της επικινδυνότητας του.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

