Σε ηλικία 60 ετών, έφυγε πρόωρα από την ζωή ο οικονομολόγος Θρασύβουλος Παπαγεωργίου, πολύ γνωστός στην κοινωνία της Χαλκίδας.

Πριν συνταξιοδοτηθεί είχε διατελέσει προϊστάμενος του ΟΤΕ Χαλκίδας, ενώ υπήρξε υποψήφιος και στις εκλογές του τμήματος Ανατολικής Στερεάς και Εύβοιας του Οικονομικού Επιμελητηρίου.
Βαθιά θλίψη έχει σκορπίσει στην τοπική κοινωνία των οικονομολόγων η είδηση του αδόκητου θανάτου του Θρασύβουλου Παπαγεωργίου, ενός εκλεκτού μέλους του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.
Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή με επίσημη ανακοίνωσή του το 9ο Περιφερειακό Τμήμα του ΟΕΕ, του οποίου ο εκλιπών ήταν μέλος. Στην ανακοίνωση, ο Πρόεδρος και η Τοπική Διοίκηση εκφράζουν τον συγκλονισμό τους για την απώλεια ενός «αγαπητού φίλου και συναδέλφου», υπογραμμίζοντας την πολύτιμη παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, ο αείμνηστος Θρασύβουλος Παπαγεωργίου διακρινόταν για το ήθος, την ακεραιότητα και την ευγένειά του. Υπήρξε ένας συνεπής και μαχητικός συνδικαλιστής, δίνοντας διαρκείς αγώνες για την προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων των μελών του κλάδου. Η δράση και η αφοσίωσή του στον φορέα αναγνωρίζονταν από όλους τους συναδέλφους του, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα δυσαναπλήρωτο κενό που αφήνει η απώλειά του.
Το Οικονομικό Επιμελητήριο εκφράζει τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.
Η κηδεία του θα τελεστεί σήμερα, στις 5:30 το απόγευμα, στον ιερό ναό Αναστάσεως του Λαζάρου, στο νέο Κοιμητήριο της Χαλκίδας, στο Πέι Δοκού.
Η σορός του εκλιπόντος θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 5 το απόγευμα.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Τροχαίο έξω από τη Χαλκίδα με 4 τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

