Εύβοια: Έφυγε από την ζωή γνωστός έμπορος της Χαλκίδας

Θλίψη στη Χαλκίδα – Έφυγε από τη ζωή γνωστός έμπορος

Βαρύ πένθος στη Χαλκίδα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο γνωστός εικαστικός και έμπορος, Γιώργος Γατόπουλος, σε ηλικία 71 ετών.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, φίλους και την τοπική κοινωνία, όπου ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο εκλιπών είχε διαγράψει μια σημαντική πορεία στον χώρο της τέχνης, ενώ το όνομά του ήταν συνδεδεμένο με τη δημιουργικότητα και την επιχειρηματικότητα.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 28 Μαρτίου στις 11:00 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στη Χαλκίδα, όπου οι οικείοι του θα του πουν το τελευταίο αντίο.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Χαλκίδα: Θλίψη για 64χρονη γυναίκα που έφυγε από την ζωή

Στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Χαλκίδας ο Υπουργός Ναυτιλίας Βασίλης Κικίλιας

Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια: Σφοδρή σύγκρουση παπάκι με σκούτερ στη Λάμψακο – Στο οδόστρωμα ένας άνδρας

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ