Ηλικιωμένη στη Χαλκίδα έβαλε στην θέση τους επίδοξους ληστές την ώρα που την πλησίασαν για να της πάρουν την τσάντα – Δείτε τι έκανε με την μαγκούρα της
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη Χαλκίδα, όταν δύο τσαντάκηδες προσπάθησαν να ληστέψουν ηλικιωμένη την ώρα που έβγαινε από την εκκλησία.
Όμως, αντί να βρουν εύκολο στόχο, ήρθαν αντιμέτωποι με τη σθεναρή αντίσταση της γυναίκας, η οποία όχι μόνο δεν τους έδωσε την τσάντα της, αλλά αντέδρασε δυναμικά.
Κρατώντας τη μαγκούρα της, άρχισε να τους χτυπά με δύναμη, αιφνιδιάζοντας τους δράστες, οι οποίοι δεν περίμεναν τέτοια αντίσταση.
Οι περαστικοί που είδαν το περιστατικό άκουσαν τις φωνές της και έτρεξαν προς το μέρος της, αναγκάζοντας τους ληστές να τραπούν σε φυγή.
Η ηλικιωμένη δεν τραυματίστηκε και δήλωσε στους παρευρισκόμενους ότι «δεν θα άφηνε κανέναν να της πάρει ό,τι έχει δουλέψει μια ζωή».
Οι αρχές αναζητούν τους δράστες, ενώ η τολμηρή αντίδραση της γυναίκας έχει γίνει θέμα συζήτησης στη γειτονιά.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Σοβαρό τροχαίο τώρα έξω από τη Χαλκίδα
Αλλάζει η Παλαιά Γέφυρα στη Χαλκίδα –Ξεκινά σημαντικό έργο
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο έπεσε σε κατάστημα
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

