Χαλκίδα: Δείτε πως έσωσαν ένα πλάσμα από βέβαιο θάνατο! [Φωτογραφία]

Μόνο και μόνο που είδαμε το τι έγραφε το χαρτάκι καταλάβαμε ότι ευτυχώς υπάρχει ακόμα αγάπη στη Χαλκίδα.

Με αυτή την κίνηση κατάφερε να του σώσει την ζωή. Αν δεν έβλεπε το μήνυμα, ίσως και να έκανε την λάθος κίνηση και να έρχονταν το μοιραίο.

Πολλοί οδηγοί όταν πάνε να πάρουν τα αυτοκίνητα τους από την θέση που έχουν παρκάρει, δεν δίνουν σημασία. Βάζουν το κλειδί στην μηχανή, πατάνε γκάζι, βάζουν την πρώτη ταχύτητα και φεύγουν με προορισμό την δουλειά τους ή το σπίτι τους.

Το ποιος θα είναι ο προορισμός δεν έχει πολύ σημασία στην προκειμένη περίπτωση. Σημασία έχει μια μικρή κίνηση που κατάφερε να σώσει την ζωή σε μία γάτα.

Σε έναν δρόμο της Χαλκίδας, ένα γατάκι επέλεξε να παίξει στα λάστιχα ενός αυτοκινήτου. Περνούσαν περαστικοί και το παρατηρούσαν. Άκουγαν τον ήχο από το νάζι που έκανε παίζοντας με τις ρόδες του οχήματος.

Και όμως από τους περαστικούς υπήρχε ένας άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξεως. Πήρε ένα χαρτάκι και έγραψε τα κάτωθι: “‘Εχεις ένα γατάκι, κάτω από το αυτοκίνητο σου, στην πίσω ρόδα.”

Με αυτή την κίνηση κατάφερε να του σώσει την ζωή. Αν δεν έβλεπε το μήνυμα, ίσως και να έκανε την λάθος κίνηση και να έρχονταν το μοιραίο. πηγή φωτογραφίας: facebook.com)

Έτσι με αυτό το χαρτάκι κατάφερε να σώσει μια ζωή…