Χαλκίδα: Το ένοχο μυστικό που έκρυβε 23χρονος μέσα στο σπίτι του [Φωτογραφία]

Ένα μυστικό που ανακαλύφθηκε ύστερα από έλεγχο στην παραλία της Χαλκίδας.

Το μυστικό αυτό κατάφεραν να ξετυλίξουν ύστερα από έρευνες οι άντρες του λιμενικού στην Ευβοϊκή πρωτεύουσα. Είναι από τα νέα της Εύβοιας που πραγματικά σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό αν αναλογιστείς την ηλικία του πρωταγωνιστή της υπόθεσης αλλά και το αντικείμενο της δράσης του που έγινε αργότερα γνωστό.

Πρόκειται για 23χρονο που είχε αποφασίσει να καλλιεργεί φυτά μέσα στο σπίτι του. Βέβαια, οι άντρες του λιμενικού κατάφεραν να τον συλλάβουν. Πιο συγκεκριμένα η αρχή έγινε από το γραφείο ασφάλειας του λιμενικού.

Μέσα στο σπίτι του στη Χαλκίδα είχε στήσει ολόκληρη επιχείρηση με σκοπό την παραγωγή ναρκωτικών όπως θα διαπιστώσετε και στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί.

Κατά την διάρκεια ελέγχων στην παραλία της Χαλκίδας, ανακάλυψαν “πάνω του” ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίων. Η συνέχεια είναι γνωστή μιας και έκαναν έλεγχο και στο σπίτι του. Εκεί βρήκαν περισσότερα ναρκωτικά όπως θα δείτε και στη φωτογραφία. 10 δενδρύλλια κάνναβης είχε κρυμμένα καλά μέσα μέσα στους τέσσερις τοίχους.

Ύστερα από αυτά, συνελήφθη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της λιμενικής αρχής, μέσα στο σπίτι του είχε επίσης ένας μετασχηματιστή, δύο θερμαντικά σώματα, ένα χρονοδιακόπτη, ένα ψηφιακό θερμόμετρο και μία λάμπα πυρακτώσεως. Τα παραπάνω βοηθούσαν για να μεγαλώσουν τα φυτά.

Χαλκίδα: Δείτε παρακάτω πως έκανε παραγωγή ναρκωτικών στο σπίτι του – Φωτογραφία

Ένα μυστικό που ανακαλύφθηκε ύστερα από έλεγχο στην παραλία της Χαλκίδας.
10 δενδρύλλια κάνναβης είχε κρυμμένα καλά μέσα μέσα στους τέσσερις τοίχους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προσλήψεις στην δημοτική αστυνομία: Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις;

Εκτιμήσεις βάσεων 2022: Ποιοι οι παράγοντες

Μέχρι πότε είναι η παράταση ΟΣΔΕ 2022;

Φοιτητικό στεγαστικό επίδομα 2022 αίτηση: Ποιες οι προϋποθέσεις

Κάρυστος: Ένα μεγάλο πλάσμα ήταν στην θάλασσα

Δείτε τι πρόκειται να γίνει σε 7 δρόμους στη Χαλκίδα

Ακολουθήστε το Evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις