Χαλκίδα: Τι εξελίσσεται σε μάστιγα;


Χαλκίδα: Τι εξελίσσεται σε μάστιγα;

Είναι ένα θέμα που απασχολεί πολλές περιοχές αλλά και τη Χαλκίδα. Είναι μάστιγα των τελευταίων χρόνων και αυτή η συνήθεια μπορεί να είναι άκρως επικίνδυνη όχι για αυτούς που το κάνουν αλλά για “αθώα θύματα” που μπορεί να βρεθούν απέναντι τους.

Από την μεριά της τόσο η αστυνομία όσο και το λιμενικό κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες σε καθημερινή βάση και είναι πολλοί οι έλεγχοι που γίνονται για το δημόσιο καλό. Έλεγχοι που βάζουν φρένο στην μάστιγα της εποχής.

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα είναι η οδήγηση χωρίς δίπλωμα που όχι μόνο μπορεί να φανεί επικίνδυνη για αυτόν που το κάνει αλλά και για τους άλλους οδηγούς που είναι καθόλα μόνιμοι κατά την οδήγηση του οχήματος τους. Καθημερινοί είναι οι έλεγχοι και σχεδόν συχνά πυκνά υπάρχουν οδηγοί χωρίς δίπλωμα στη Χαλκίδα.

Πρόσφατα βρήκαν και έναν 19χρονο στον παραλιακό δρόμο της Χαλκίδας να οδηγά σαν να μην συμβαίνει τίποτα το όχημα του και να μην έχει και δίπλωμα. Οι λιμενικοί του έβαλαν πρόστιμο και συνεχίζουν ακάθεκτοι τους ελέγχους.

Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι σε μεγάλα αστικά κέντρα όπου υπάρχει συχνός έλεγχος από τις αρμόδιες αρχές υπάρχουν περιπτώσεις οδηγών χωρίς δίπλωμα οδήγησης. Σε περιοχές χωρίς επαρκή έλεγχο τι να συμβαίνει άραγε;

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Εύβοια: Οι βάρκες βγήκαν στην στεριά στη Χαλκιδα – Τι συνέβη στη θάλασσα;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι