Χαλκίδα: Θρήνος για 45χρονο άντρα- Πέθανε την ώρα της δουλείας

Θρήνος για 45χρονο εργαζόμενο στην περιοχή της Αυλίδας. Ο άτυχος άντρας εργαζόταν σε συνεργείο επισκευής πλοίου όταν λιποθύμησε. Όταν έφτασε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας ήταν αργά μιας και είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Εύβοια νέα: Θρήνος για τον άτυχο άντρα που έχασε την ζωή του την ώρα που εργάζονταν στη Χαλκίδα.

Ήταν πρωί της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022, όταν ο 45χρονος άντρας είχε πάει στην εργασία του. Ο άτυχος άντρας εργαζόταν σε συνεργείο επισκευής πλοίου, το οποίο βρίσκεται σε εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων.

Θρήνος για 45χρονο άντρα: Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας ήταν ήδη αργά

Δυστυχώς ξαφνικά υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο, την ώρα της εργασίας. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας. Όταν έφτασε εκεί ήταν ήδη αργά. Ο άτυχος άντρας είχε χάσει την ζωή του.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εκδόθηκε από το λιμενικό

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα η Λιμενική Αρχή Χαλκίδας, για λιποθυμικό επεισόδιο 45χρονου εργαζόμενου σε συνεργείο επισκευής πλοίου, το οποίο ήταν παραβεβλημένο σε εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων Χαλκίδας. Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ ο 45χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.