Είναι από τις πιο ωραίες φωτογραφίες που βλέπουμε από τη Χαλκίδα όπου η θάλασσα εξαφανίστηκε για λίγες ώρες.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΗ θάλασσα προσωρινά εξαφανίστηκε. Στην θέση της, μια μεγάλη ακτή έμεινε. Η άμπωτη «τράβηξε» τη θάλασσα. Ένα απίθανο φαινόμενο είδαν όσοι επισκέπτονται τις τελευταίες ημέρες την περιοχή.
Η θάλασσα όπως βλέπετε και στην παρακάτω φωτογραφία έχει υποχωρήσει αρκετά έως και 10 μέτρα και σε συνδυασμό με την κατακόρυφη πτώση του νερού έως 30 πόντος, είχε ως αποτέλεσμα να φανεί ο πυθμένας και πετρώδεις πλάκες.
Δείτε φωτογραφία
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Μαύρη μέρα για την Αρτάκη: Ράγισαν καρδιές στο τελευταίο «αντίο» του 55χρονου
Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή της Νέας Αρτάκης
Έκτακτο: Τροχαίο ατύχημα με εγκλωβισμό στην Νέα Αρτάκη
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

