Χαλκίδα: Ο περίεργος θόρυβος που ξύπνησε μια ολόκληρη γειτονιά


Χαλκίδα: Ο περίεργος θόρυβος που ξύπνησε την γειτονιά

Βραδινές ώρες σε γειτονιά της Χαλκίδας με έναν περίεργο θόρυβο να κάνει αρκετούς να σηκώνονται με αγωνία από τα κρεβάτια τους. Είναι κάποιοι ήχοι που μόνο στο άκουσμα τους καταλαβαίνεις ότι κάτι κακό συμβαίνει έξω από τα σπίτια.

Δεν είναι σαν ένας συνηθισμένος ήχος της πόλης που δεν δίνεις και στην τελική καμμία απολύτως σημασία. Είναι ένας περίεργος ήχος που ο εγκέφαλος μας το αποκωδικοποιεί ως κάτι σημαντικό.

Και δεν έπεσαν έξω μιας και ένας διαρρήκτης προσπαθούσε να μπει σε μαγαζιά. Την προηγούμενη ημέρα είχε μπει σε παντοπωλείο και είχε πάρει την ταμειακή που είχε περισσότερη αξία από το ποσό που είχε μέσα.

Νόμιζε ότι θα είχε ρέντα και μετά από 24 ώρες πήγε σε άλλα μαγαζιά για να τα γδύσει. Έκανε τρεις απόπειρες κλοπών σε κρεοπωλείο, μίνι μάρκετ και παντοπωλείο, αλλά ο περίεργος θόρυβος που έκανε για να μπει μέσα, κινητοποίησε τους αστυνομικούς που κατάφεραν να τον πιάσουν και να τον οδηγήσουν στο τμήμα. Οι έμποροι της Χαλκίδας πάντως διαμαρτύρονται μιας και δεν μπορούν να ησυχάσουν με τα συχνά κρούσματα κλοπών.