Μία κίνηση στη Χαλκίδα που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

Μία κίνηση αγάπης αυτές τις μέρες και για όσο θα διαρκεί η καραντίνα. Υπάρχουν δίπλα μας κάτοικοι που δυστυχώς δεν μπορούν να έχουν το φαγητό της ημέρας.

Η κίνηση προκαλεί ρίγη συγκίνησης στη Χαλκίδα ύστερα από την πρωτοβουλία μερίδας κατοίκων στην πόλη.  Αυτές τις δύσκολες ώρες με την πανδημία του κορονοϊου, υπάρχει το αίσθημα της αλληλεγγύης και ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι που ενωμένοι θα δώσουν χαρά σε συνανθρώπους μας που αυτές τις μέρες είναι μόνοι τους.

Προσφέρεται καθημερινά ζεστό φαγητό μέσω των συσσιτίων και μοιράζει «γεύματα αγάπης» με τρόφιμα ώστε κανένας συνάνθρωπός μας να μη μείνει μόνος και αβοήθητος προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους μας.

Γεύμα για 80 άτομα, ημερησίως μέχρι και τέλος των περιοριστικών μέτρων (καραντίνα) διοργανώνεται λόγω της πανδημίας. Με την υποστήριξη του Ε.Ο.Σ ΧΑΛΚΙΔΑΣ, Ο Πανευβοϊκός Σύλλογος ”Ο Καλός Σαμαρείτης”, ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των καιρών και στις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης συμπολιτών, μας σε συνεργασία με επιχειρήσεις οργανώνουν και θα διαθέτουν γεύμα για 80 άτομα,ημερησίως μέχρι και τέλος των περιοριστικών μέτρων (καραντίνα) λόγω της πανδημίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το ναζιάρικο πουλί από την Εύβοια – Δείτε τι κάνει

Εύβοια: Μέσα από το νερό βγήκε κάτι πελώριο!

Τι κάνουν δύο πουλιά στην Εύβοια κατά του κορονοϊού;

Αυτές οι επιχειρήσεις συμμετέχουν

Πρόκειται για την επιχείρηση ”ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ” ,”Le Petit Savoureux”,”Η ΦΩΛΙΑ Ηλιάδης”, με την συνδρομή και προσφορά και άλλων επιχειρήσεων,”Ιωάννης Σταθόπουλος”, Μάρκετ Τερτίπης, και «Μύλοι Λάζαρη Νίκου».

Ξεκίνησαν τα γεύματα την Μεγάλη Δευτέρα προκαλώντας ρίγη συγκίνησης

Το φαγητό έχει αρχίσει να προσφέρεται από την Μ.Δευτέρα ,ώρα 10 -12 π.μ. στο Le Petit Savoureux στα ΤΑΧΙ του Αγίου Νικολάου, προκαλώντας η κίνηση αυτή ρίγη συγκίνησης.

Οι προσερχόμενοι απαραιτήτως θα πρέπει να έχουν μαζί τους έγγραφη δήλωση που θα αναφέρεται στην παροχή φαγητού και την αστυνομική τους ταυτότητα .

Τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και συμπεριφοράς που επιβάλλεται να υπάρχουν.

Ο σύλλογος “ο καλός Σαμαρείτης” τονίζει τα ακόλουθα:
Συμπαραστάτης και αρωγός στη πρωτοβουλία αυτή είναι και η ομάδα του #ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ_ΧΑΛΚΙΔΑΣ.
Κάθε εθελοντική προσφορά σε πρώτες ύλες (ζυμαρικά,όσπρια κλπ) αλλά και βοήθεια προσωπική είναι ευπρόσδεκτες αλλά και κοινωνικά επιβεβλημένες.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6932 654519

Ο εθελοντισμός ως μέσο διδασκαλίας

Ο εθελοντισμός κατά βάση είναι μία κίνηση καλής θέλησης όπως διαβάζουμε στο wikipedia.org. Οι τομείς που μπορεί να δραστηριοποιηθεί κάποιος είναι απεριόριστοι αρχίζοντας από μία απλή προσφορά ρούχων μέχρι την στελέχωση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ως εθελοντής πυροσβέστης.

Ο εθελοντισμός είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με το ήθος, τις ανάγκες, τα όνειρα και τις δυνατότητες του ενεργού πολίτη που αγωνίζεται για μια καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο μέλλον και μια καλύτερη κοινωνία μέσα στην οποία ζει και αναπτύσσεται.

Τα νέα της Εύβοιας

Προκήρυξη 9κ 2021: Βγήκαν τα αποτελέσματα

Ετεροδημότες εκλογές: Ποια είναι η διαδικασία;

Τιμές ρεύματος Απριλίου 2023: Πόσο είναι η επιδότηση;

Χαλκίδα: Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν οικόπεδο για να μην φάνε πρόστιμο;

Χαλκίδα: Αυτή την τσούχτρα δεν την έχετε ξαναδεί

Ψαχνά: Η πιο ψηλή ελληνική σημαία στην Εύβοια

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις