Δείτε ένα μεγάλο πουλί πάνω σε ένα βράχο στη Χαλκίδα! [Φωτογραφία]

Μια απίθανη φωτογραφία είδαμε πάνω από τη θάλασσα στη Χαλκίδα.

Όλα συνέβησαν πάνω από την θάλασσα στη Χαλκίδα. Αυτή την μαγευτική εικόνα έβλεπαν όσοι περπατούσαν στη πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Ένα απίστευτο πλάσμα είχε καθίσει πάνω σε έναν βράχο. Ένα πτηνό που λίγοι ήξεραν τι ήταν. Το μόνο σίγουρο, είναι το πόσο μας εντυπωσίασε. Αυτό έγινε την στιγμή που άνοιξε τα φτερά του. Όπως θα δείτε και εσείς είναι υπέροχο το θέαμα που αντικρίσαμε.

Πάνω σε έναν βράχο, κάθονταν αυτό το πουλί που βλέπετε στην φωτογραφία. Είχε ανοίξει τα φτερά του και όπως διαπιστώνετε και εσείς ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Το σπάνιο, τεράστιο πουλί που όσοι το βλέπουν πιστεύουν ο,τι είναι μεταμφιεσμένος άνθρωπος

Μιας και στο παραπάνω άρθρο αναφερθήκαμε για περίεργα πουλιά, θα δείτε παρακάτω κάτι πολύ πιο εντυπωσιακό.

Θα δείτε έναν αετό διαφορετικό από όλους τους άλλους. Η Άρπυια είναι τόσο παράξενη που υπό μία οπτική γωνία φαίνεται σαν ένα άτομο να έχει φορέσει στολή πουλιού. Η Άρπυια είναι ένα αρπακτικό πουλί που ζει στα τροπικά δάση και είναι τεράστιο

Οι Άρπυιες είναι δημοφιλείς στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, μια φωτογραφία συλλογής Αρπυίας πήρε πάνω από 91.600 upvotes σε λιγότερο από 20 ώρες στο Reddit. Ενώ η ίδια φωτογραφία συγκέντρωσε περισσότερες από 120.000 προβολές στο Imgur σε παρόμοιο χρονικό πλαίσιο.

Μερικοί άνθρωποι, σύμφωνα με το enimerotiko.gr, πιστεύουν ότι οι Άρπυιες μοιάζουν με ανθρώπους που φορούν κοστούμια πουλιών

Τώρα, οι αετοί Άρπυιες δεν πρέπει να θεωρούνται πως είναι και πολύ φιλικά πτηνά. Είναι στην τελική αρπακτικά. Υπάρχουν δύο είδη Άρπυιες: οι Αμερικάνικες και αυτές με προέλευση από την Παπούα.

Οι Άρπυιες φαίνονται απίστευτα σοβαρές και χαζούλες ταυτόχρονα

Οι αετοί Άρπυιες είναι οι μεγαλύτεροι, τα πιο ισχυρά αρπακτικά που υπάρχουν στα τροπικά δάση σε όλο τον κόσμο. Επιπλέον, είναι από τα πολύ μεγαλύτερα είδη αετών στον πλανήτη Γη. Το άνοιγμα των φτερών τους μπορούν να φτάσει τα 224 εκατοστά, αλλά ζυγίζουν μόνο 3,8-9 κιλά.

Το πουλί έχει ένα πολύ παράξενο κεφάλι με λοφίο

Οι αετοί Άρπυιες ζουν συνήθως στο ανώτερο στρώμα των τροπικών δασικών πεδιάδων. Δυστυχώς, λόγω της καταστροφής του οικοτόπου της, σχεδόν έχουν εξαλειφθεί στην Κεντρική Αμερική. Υπάρχουν λιγότεροι από 50.000 που έχουν απομείνει παγκοσμίως. Στη Βραζιλία, ο αετός Άρπυια είναι επίσης γνωστός με ένα άλλο όνομα (το οποίο μπορεί να είναι ακόμη πιο φοβερό): το βασιλικό γεράκι.

Τα νύχια του αετού δεν αστειεύονται καθόλου

Σύμφωνα με τη σελίδα Fact Zoo, οι αετοί Άρπυιες τρώνε μεγαλύτερα θηράματα από τα μικρότερα πτηνά: “Μαϊμούδες, βραδύπους, κόατι, πουλιά, φίδια, σαύρες κλπ.” Είμαστε χαρούμενοι που οι άνθρωποι δεν είναι στη λίστα!

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Σάστισε με αυτό που βρήκε στο χωράφι!

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.