Δείτε που κοιμάται ένα πλάσμα στη παραλία της Χαλκίδας [Φωτογραφία]

Απίστευτη φωτογραφία που βρήκαμε στη Χαλκίδα και δίνει αγάπη μέσα από τα pixels, στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Όλα έγιναν μέσα στον χειμώνα όπου το θερμόμετρο πέφτει και έρχεται αρκετό κρύο. Καμία σχέση με το καλοκαίρι που είχαμε συνηθίσει τις υψηλές θερμοκρασίες.

Καμμία σχέση με τη Χαλκίδα το καλοκαίρι και την περατζάδα στις παραλίες και τα γαλαζοπράσινα νερά. Το καλοκαίρι είναι ζεστό και ο χειμώνας πολύ κρύος. Δυστυχώς οι εποχές συνήθως είναι μέσα στην υπερβολή.

Όλες τις εποχές μας έχουν ανάγκη τα αδέσποτα ζωάκια. Την ώρα που αλλάζει ο καιρός και έρχεται χειμώνας, ένας κούκλος στη Χαλκίδα ευτυχώς δεν κρυώνει.

Μπορεί η Χαλκίδα να είναι κοντά στη θάλασσα αλλά η υγρασία και τον χειμώνα κάνει το κρύο αφόρητο. Να σας πούμε ότι τα αρχαία χρόνια, η Χαλκίδα δεν ήταν κοντά στην παραλία.

Ήταν κρυμμένη και μακριά από την θάλασσα για να αποφεύγει τους κακούς επισκέπτες. Επί του παρόντος να σας δείξουμε μια γλυκιά φωτογραφία για ένα σκυλάκι που βρίσκει την αγάπη στην παραλία της Χαλκίδας.

Όλα έγιναν μέσα στον χειμώνα όπου το θερμόμετρο πέφτει και έρχεται αρκετό κρύο. Καμία σχέση με το καλοκαίρι που είχαμε συνηθίσει τις υψηλές θερμοκρασίες.

Το ήξερες αυτό για τη Χαλκίδα;

Το 200 π.Χ. η πόλη καταστρέφεται από τον Ρωμαίο στρατηγό Γάιο Σουλπίκιο Γάλβα και έτσι εγκαινιάζεται η ρωμαϊκή κατοχή της Εύβοιας, ενώ το 146 π.Χ. με την ολοκληρωτική κατάκτηση του ελλαδικού χώρου από τους Ρωμαίους η Χαλκίδα επανιδρύεται, όπως έγινε και με άλλες πόλεις. Τα χρόνια της ρωμαιοκρατίας για την πόλη είναι και αυτά στο σύνολό τους χρόνια ακμής και προόδου τόσο για την πόλη της Χαλκίδας, όσο και γενικά για την Εύβοια, όπου έχει την μόνιμη και αδιαμφισβήτητη πρωτοκαθεδρία.