Χαλκίδα: Είχε κρύψει τον θησαυρό μέσα σε τσουβάλι [Φωτογραφία]

Χαλκίδα: Είχε βάλει τον θησαυρό μέσα στο τσουβάλι

Χαλκίδα: Είχε κρύψει τον θησαυρό μέσα σε τσουβάλι [Φωτογραφία]
Χαλκίδα: Είχε κρύψει τον θησαυρό μέσα σε τσουβάλι [Φωτογραφία]

Η θάλασσα είναι απέραντη και κρύβει πολλούς θησαυρούς. Θησαυροί ανεκτίμητοι που δεν πρέπει να τους πειράζουμε, ούτε καν να τους προσεγγίζουμε. Όλα έγιναν σε θάλασσα έξω από τη Χαλκίδα με πρωταγωνιστή έναν 31χρονο.

Μπήκε λοιπόν μέσα στη θάλασσα και μάζεψε τον θησαυρό. Στην συνέχεια τον έβαλε σε ένα τσουβάλι. Πιο συγκεκριμένα το περιστατικό έγινε στη θαλάσσια περιοχή των Λουκισίων κοντά στο αρχαίο λιμάνι της Ανθηδώνας.

Χαλκίδα: Είχε κρύψει τον θησαυρό μέσα σε τσουβάλι [Φωτογραφία]

Αυτό το τσουβάλι μαζί με τον θησαυρό της θάλασσας βρήκαν οι λιμενικοί όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία. Μέσα σε αυτό το τσουβάλι υπήρχαν 680 αχινοί. Οι αχινοί θεωρούνται θησαυροί της θάλασσας και δυστυχώς στις μέρες μας είναι υπό εξαφάνιση. Οι αχινοί είναι ένα πολύτιμο συστατικό της θαλάσσιας ζωής που ρυθμίζει την αρμονία στην φύση.

Θα πρέπει να ξέρετε ότι θεωρείται παράνομη η αλίευση του πάνω από συγκεκριμένο αριθμό, και τιμωρούνται όσοι το κάνουν με πρόστιμο. Τέλος, η ποσότητα κατασχέθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας και επαναποντίστηκε στη θάλασσα κατά τα νόμιμα ενώ κινήθηκε η διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.

Χαλκίδα: Είχε κρύψει τον θησαυρό μέσα σε τσουβάλι [Φωτογραφία]

Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Θλίψη στη Χαλκίδα: Έφυγε από τη ζωή 67χρονος γνωστός επαγγελματίας

Έκτακτο: Μεγάλη η κακοκαιρία στην Εύβοια [Βίντεο]

Χαλκίδα: Πότε ξεκινά και πότε τελειώνει το παζάρι της Αγίας Παρασκευής 2026

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ