Χαλκίδα: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν για να αρπάξουν χρήμα


Χαλκίδα: Δεν φαντάζεστε τι κάνουν για να βγάλουν λεφτά

Οι ημέρες είναι πονηρές και πρέπει όλοι να έχουμε τα μάτια μας δεκατέσσερα ακόμα και στη Χαλκίδα. Βρίσκουν θύματα εταιρείες και ρίχνουν το “τυράκι” για να τους αποσπάσουν χρήματα και να βγάλουν πολλά λεφτά.

Στόχος τους είναι να μπορέσουν να αρπάξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς πολλών κατοίκων της Χαλκίδας. Και το κάνουν με τρόπο όπου κάποιος που δεν ξέρει, μπορεί εύκολα να πέσει θύμα και να χάσει λεφτά. Χρησιμοποιούν πολλούς τρόπους για να καταφέρουν τον σκοπό τους.

Για να βγάλουν λεφτά, τους έφτασαν στο σημείο να χρησιμοποιήσουν και τον Δήμο Χαλκιδέων. Οι δράστες οι οποίοι αναζητούνται έκαναν απόπειρα να πάρουν τραπεζικούς λογαριασμούς γνωστής εταρείας που εδρεύει στη Χαλκίδα.

Προσποιούμενοι υπάλληλο και χρησιμοποιώντας ψευδώς τα στοιχεία του Δήμου Χαλκιδέων, προσπάθησαν να αποσπάσουν κωδικούς, για δήθεν κατάθεση χρημάτων εκ μέρους του Δήμου κάτι το οποίο δεν ισχύει και είναι ψέμα.

Ο Δήμος Χαλκιδέων με δελτίο τύπου, εφιστά την προσοχή των πολιτών και των επιχειρηματιών, ώστε να μην ανταποκρίνονται στις εν λόγω πρακτικές, που έχουν ως στόχο την εξαπάτησή τους. Σε κάθε περίπτωση, μπορούν να επικοινωνούν αποκλειστικά με την Οικονομική Υπηρεσία, απ’ όπου διεκπεραιώνονται αποκλειστικά όλες οι οικονομικές συναλλαγές του Δήμου.

Τα νέα της Εύβοιας

Σχολεία κλειστά την Πέμπτη: Πότε θα ανακοινωθούν;

Food market pass: Πότε θα δοθούν τα χρήματα;

Αυτή είναι η προκήρυξη για αστυνομία 2023

Προσοχή μεγάλη: Αυτός ο δρόμος έκλεισε στην Εύβοια

Εύβοια: Ώρες αγωνίας στα χιόνια για άντρα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο

Τι ήταν αυτό που εξόργισε τους Χαλκιδέους κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις