Δείτε τι έπαθε η Χαλκίδα πριν λίγο με την βροχή! [Φωτογραφίες]

Όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα λεπτά και άνοιξαν στην κυριολεξία οι ουρανοί στην Εύβοια αλλά και στη Χαλκίδα.

Είναι δύσκολο να τα βάλουμε με την φύση. Γενικά ο άνθρωπος είναι πολύ μικρός απέναντι στην φύση. Και βέβαια εξυπακούεται ότι δεν μπορεί να γίνει ούτε καν σύγκριση δυνάμεων. Σήμερα το μεσημέρι το καταλάβαμε αυτό με τον καιρό στην Εύβοια. Ήταν 4 το μεσημέρι όταν η κακοκαιρία χτύπησε την πόρτα της Ευβοϊκής πρωτεύουσας. Έπεσαν μέσα οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα σήμερα Δευτέρα 4 Ιανουαρίου σε όλην την Εύβοια.

Η πρώτη κακοκαιρία του 2021 χτύπησε και τη Χαλκίδα. Η καταιγίδα εμφανίστηκε στην πόλη με συνοδεία κεραυνών.(σ.σ Δείτε τι είχε κάνει κάποτε ένας κεραυνός στην Εύβοια) Στην συνέχεια άρχισε να πέφτει πυκνή βροχή.

Για αρκετά λεπτά έβρεχε ασταμάτητα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μικρά προβλήματα στους δρόμους της πόλης.

Η σκέψη όλων μας είναι στους πλημμυροπαθείς του Δήμου Χαλκιδέων και του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων που στις 10 Αυγούστου βίωσαν κάτι που δεν έχει ξαναζήσει η Εύβοια.

Τρέμει το φυλοκάρδι των κατοίκων στο Μπούρτζι κάθε φορά που βρέχει. Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε τα λόγια του κυρίου Σταύρου Κεραμιδά: “Το ότι ζούμε με το φόβο κάθε φορά που βρέχει! Το νιώθουμε όλοι στο πετσί μας. Περιμένουμε πως και πως τον Μάρτιο πού θα ξεκινήσουν τα έργα στο ποτάμι! Όπως μας υποσχέθηκε ο Περιφερειάρχης κύριος Σπανός. Αλλά μέχρι τότε με κάθε στάλα βροχής, με κάθε ανακοίνωση της ΕΜΥ, σε εμάς θα τρέμει το φιλοκάρδι μας. Ας ελπίσουμε πως τα πρόχειρα έργα πού έγιναν στο ποτάμι (τσουβάλια με άμμο και μικρή διαπλάτυνση) Θα μας προστατεύσουν μέχρι τον Μάρτιο. Ο σύλλογος Αναγέννηση μίλησε δύο φορές στην εκπομπή του κυρίου Αυτιά. Στην πρώτη είπαμε για την δεύτερη κατοικία! Και στην δεύτερη για το σοβαρό θέμα με το ποτάμι.

Δείτε φωτογραφίες από την βροχή στη Χαλκίδα

Μεγάλη η βροχόπτωση στη Χαλκίδα. (Φωτό από facebook: Πάνος Τριανταφύλλου)
Ήταν 4 το μεσημέρι όταν η κακοκαιρία χτύπησε την πόρτα της Ευβοϊκής πρωτεύουσας. (Φωτό από facebook: Σταυρούλα Γιοβανάκη)
Ήταν 4 το μεσημέρι όταν η κακοκαιρία χτύπησε την πόρτα της Ευβοϊκής πρωτεύουσας.